tisdag 22 december 2009

Världens bästa vän!

Idag har Cicci och jag bytt julklappar! Idén var att vi skulle ge varann en upplevelse som vi skulle uppleva ihop.. Jag har köpt biljetter till Grease- den svesnak versionen, till henne. För hon älskar musikaler.. Till mig har den underbara människan gjort en kalender med bilder på oss och våra vänner som jag tänker ha på jobbet. Varje bild är speciell för oss (eller för mig).
Januari- Vi är på tripp i Åre förra jan
Februari- Kryssning =)
Mars- jag och 2 av skådespelarna från Patrik 1,5. En väldigt rolig historia eftersom Cicci mer eller mindre tvingade ihop oss för ett kort dast stackarna var kissnödiga och inte alls ville socialisera med ett fans som jag... Sen ägnade vi hela kvällen åt att komma på vad den ena skådisen var känd från... (rätt svar ICA reklamen)
April- Vi är full i faan för vi har smygit oss in på killtoan på TGI i somras och vågar inte ta oss ut
Maj- Agnetas & Håkans bröllop
Juni- dags för kryssning igen, så vi bättrar på brännan nere vid kajen innan
Juli- Tessan, Emelie och jag nere i Mon
Augusti- kräftskiva hos Tessan förra året med min misstänkta svininfluensa som håller på att gå ut kroppen
September- Kryssning =) Ja vi roar oss en del med det....
Oktober- Carinas 25-årsfest maskerad!
November- Camilla och jag på promenad med friskis förra året
December- Nyår 2008
Sen fick jag en skiddag på Flottsbro i Stockholm!! Underbart!! Nu förstår jag varför Cicci var lite anti mitt förslag att åka till Romme =). Och så fick jag biljetter på första rad till "Kontrakt med gud" med OLA RAPACE i huvudrollen på Stockholms stadsteater!!!! Förstå första raden!! jag kommer ju nästan kunna ta på Ola!!! =)
Tack så super duper mycket!! Mycket nöjd över de fina presenterna jag fått =)
Sen har hon även slagit in alla mina presenter till min familj!! Underbart skönt! Så ikväll har det kollats på julfilm, druckits glögg och ätits nygriljerad skinka! Lilljul helt enkelt!
Jag har haft fredagskänla hela dagen iom att vi åt julbord på jobbet och fick med oss julkasse hem, men imorgon är det arbetsdag igen... Förhoppningsvis kan man smita iväg lite tidigare så jag kommer ut till landet och kan fira jul på riktigt!
Väldigt glad kommer jag nog sova gott inatt!
Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar