måndag 15 november 2010

Inredningsparty och ena tapeten!

Idag fick jag hämta de första tapeterna!! Äntligen!! Sååå snygga! Nu ska det bara bli snyggt på väggen oxå... Är ju aningen skeptiskt till turkost men tror ändå det kommer bli himla bra! En ny vändning i livet. Jag tänkte ju att det vara var att gå dit och välja en färg, men såklart är ju veliga Annica i farten så jag är aningen osäker... Här kommer bild på vardagsrums tapeten med 3 färgprover på:

Det är färgen till vänster jag funderar mest på. Så inte rummet blir för mörkt.. Den heter silverpil.På den här bilden har jag vänt på proverna, så det är den längst till höger som jag vill ha. Dom 2 proverna längst fram är den till vänster metallic silver/grå! Skitsnygg till sovrummet!!! Dock asdyr och min målare har sagt att han inte vill måla med den men jag ska göra ett nytt försök att övertala honom imorgon... Man ser inte riktigt hur det ser ut egentligen på bilderna men en liten inblick får ni =).

Sen har jag varit på inredningsparty hos familjen Björk och jag ville ju såklart ha allt!! MEN när jag inte vet hur det kommer se ut med möbler (eller brist på möbler som det kommer bli) så vågade jag bara köpa den här ljuslyktan som var på rea!
Den är tänkt inne i mitt nya sexiga sovrum på min byrå. Sen ska det bli stora ljuslyktor på golvet (3 st i olika storlekar). Det blir riktigt snygg effekt av den här lyktan när det är mörkt! Man ser det lite på bordet men blixten förstör...

När allt har satt sig och besöket på Ullared är avklarat ska jag åka till IKEA och inhandla resten! AHs ska få sig ett besök oxå inom snar framtid för spaning av gardiner!

4 kommentarer:

  1. Den ljusa blir ju bra tycker jag med! Man kan nog ha rosa till... ta med dig något turkost till affären då för att se vilken nyans som passar bra.

    Lyktan var ju jättefin... blir nog himla bra med resten av sovrummet!

    Tycker du ska försöka få till metallic färgen för den var ju cool!!

    SvaraRadera
  2. Det var jag syrran alltså som tyckte det...

    SvaraRadera
  3. Det gick åt skogen! Ringde till Wejdes och pratade med dom en sista gång och dom rekommenderade inte färgen på stora ytor... Så jag tog den mörka gråa istället.... Men inte lika nöjd..

    SvaraRadera
  4. Synd! Den var cool! Men de har säkert någon poäng med att de inte målar den på större ytor..

    Kram Tessan

    SvaraRadera