måndag 29 november 2010

Den här tavlan vill jag ha...

Men den verkar ha utgått hos IKEA??

En liten rolig historia...

En kvinna står där i baren och softar med ett glas vin.

Plöstligt kommer det fram en kladdig karljävel som inte vill ge sig.

Hon tittar karln djupt in i ögonen och säger lugnt:

Du, jag tycker du ska flytta till Gävle

Varför det? Frågar han säkert förvånat.

För där behöver dom en ...... bock som ingen tänder på..

söndag 28 november 2010

Den har lilla söting hittade vi på plantagen..



Mina 2 nya rum!









Det är liiiite småsaker kvar, som en matta under soffbordet, men äntligen får jag sitta i soffan!! =)

lördag 27 november 2010

Som sagt..


Man blir som barn på nytt! Jag kunde inte motstå! :-D

Titta vad djup snön är!


Härligt! Man blir som barn på nytt! Hoppas det här håller i sig nu och att det inte blir slask!

Taberg


Nu är vi ute i det härliga vädret hos emelie. Oh det bästa av allt, vi har sett nr 005 till min platespoting!

fredag 26 november 2010

Då är vi på plats i ullared!


Här nere är det knappt någon snö men i jönköping var det höga vallar! Nu shopping på hög nivå...

torsdag 25 november 2010

Nu är tapeterna uppe!!

Såklart blir ju inte ljuset i sin rätta form i ett mörkt rum och blixt.... Men här är min favvo i sovrummet!

Oh vardagsrummet...


Oh här kommer en bild till Cicci som kommenterade för inte så länge sen att jag minsann inte hade målat klart i hallen sen jag flyttade in... NU är det gjort och det är rött överallt och vitt där man går in (det var beiget förut...) På söndag kommer familjen hit igen och efter det ska ni få bilder över hur allt blev med möbler och inredning!

Njut...


Idag kommer min sovrumstapet upp! Målaren trodde det kunde bli kvar en blomma som jag kan göra en tavla av! Hoppas hoppas! Jag skulle vilja ha en tjock tavla som man viker runt tapeten om. Skulle bli så snyggt där inne! Idag ska dom vara 2 här som hjälps åt för att få till allt och det ska bli så spännande att komma hem!! Men nu flyr jag stan några dagar. Ikväll ska vi ut och käka några från jobbet och sen åker jag ner till jönköping till min favvo emelie och imorgon åker vi till ullared!!! Har en lång lista på allt som ska inhandlas! Nu börjar jag jobbet om 5 min, tror ni jag hinner dit? Äh.. Nej :-D

tisdag 23 november 2010

Vardagsrummet...


Svårt att få till men ni ser att min senapsgula är borta...

Den här..


Har jag tänkt till vardagsrummet! Indiska. Ska bara spana på ullared om dom har något liknande...

Ta da...


Mitt nya sovrum! Det gick inte att fånga färgen ordentligt men det är inte så mörkt som jag fasade för. Riktigt bra! Vardagsrummet är riktigt snyggt! Tyvärr har ju min kära målare dragit ur antennen så tvn i köket fungerar inte och min box som jag rätt på inspelning är avstängd... Hoppas verkligen den kommer i till torsdag och att den spelar in utan att jag behöver göra något.. Idag har jag varit min 36te gång hos synsam. Är det läge att säga att man är stammis? Fick med mig droppar som jag ska ha på kontoret där inte mina linser klarar sig alla gånger. Ja ni.. Det blir inte mycket roligare här i mitt kök så jag går ner till maria istället och myser i hennes soffa :-D

måndag 22 november 2010

Sovrummet


Vilken fin bild på min fondvägg. Bara massa spackel och på golvet står min stol som annars ligger i sängen med plasten över.. Jag börjar bli lite lätt uttråkad här i mitt kök.... Men nu lagar jag raggmunk och fläsk! Och såklart lyssnar på musik :-D

Rusta


Idag har jag varit på mattjakt på rusta. Oh om dom hade snygga mattor! Den lilla till höger funderar jag på till sovrummet. Och någon av de andra 2 till vardagsrummet. Men jag har såklart hittat en jättefin lila rund matta som jag inte vet skär sig med tapeten.. Oh självklart var ju den svindyr, som allt annat jag hittar.. Nu har jag isolerat mig i mitt kök och funderar på om jag ska orka laga lite mat..

söndag 21 november 2010

Taxinge slott


Imorse vid 9 packade jag och Cicci in oss i min lilla bubbla och drog iväg till taxinge slott! Tro det eller ej men vi hittade dit! Sen att vi hade 2 GPSer hör ju inte till saken... Cicci och tanten blev dessutom osams där ett tag när det var helt uppenbart att hon försökte blåsa oss! Julmarknaden var riktigt bra! Oh såklart var dom 3 matboderna bäst. Inne i själva slottet var det uppdukat en riktigt fin kakbuffe! Men jag tog bara en Saffransbulle :-D sen fick vi för oss att vi skulle vidare till ikea i kungens kurva. Där var vi inte ensamma.. 20 min tog det att leta parkering! Jag hittade en byrå till sovrummet och madrassöverdrag. Sen bar det av till Ciccis nya lägenhet. Jättefin! Där ska du vara nöjd! Oh efter att hon bjöd mig på sushi var det dags att åka hemåt igen.. Jag saknar alltid stockholm när jag åker där i från.. Kanske får ta och flytta dit ;-) imorgon kl 7 kommer målaren hit! Så nu sätter det äntligen igång! Hemmet är redo!

lördag 20 november 2010

Dagen i bilder!















Lägesrapport..


Kärran är full... Men mer ska in.. Jag börjar undra om jag tagit hem för mycket.. 3 starka karlar fixar jobbet, håkan pappa och anton medan agneta och jag bossar! Snart kommer Vivvi hit och då blir det blåbärspaj!

Snart så!


Nu är snart vår gran på innergården på plats! Här pågår det röjning! Riktigt bra går det och nu väntar jag bara på familjen så vi kan börja bära och äta lunch! Sen blir det blåbärspaj och vaniljsås! Bilder kommer lite senare när det är klart för idag!

fredag 19 november 2010

Mysfredag..


Nu vankas det chokladfondue hos jenny och psykisk thriller! Rummet är mörkt och 3 rädda tjejer i soffan... Jag vet inte om det här är någon bra idé.....

torsdag 18 november 2010

Renovering...

Då är vi igång... Idag har Agneta & Håkan varit här och röjt!! Här kommer före bilder och hur det ser ut idag!Hur ska jag kunna bo här när allt är inplastat och centrerat i båda rummen..... Bara undrar..

onsdag 17 november 2010