lördag 20 februari 2010

Cocktailkväll på Munken/Palace

Igår hade vi en jättetrevlig kväll som började på Munken. Där serveras enbart husmanskost så jag tog kålpudding och ett glas rödvin. Den kombon var riktigt lyckad faktiskt! Som efterrätt blev det varsin cosmopolitan. Cocktailkväll var temat så klänningarna var på och vi satt vid deras piano och åt på höga stolar. Lyxigt värre! Munken är ett av mina favvoställen i stan. Priserna är riktgit bra, 115 kr för kålpudding, som var på den dyrare menyn, men de har även wallenbergare och raggmunk med fläsk tex för 75 kr. Helt överenskommet =). Sen bar det av vidare ner till Palace för tjejkväll med cocktails, Sex & the city på alla tvs, sminkning, fixning av håret, utställningsbord från Intima och goodie bags! Goddie bagen innehöll ett presentkort på Cinderella, en kondom, lypsyl, läsk, presentkort på Intima och penissugrör.



Efter några snittar och mingel var det dags för den manliga showen... Först var det Muffe som stod med en mask över ansiktet och hade lite tävlingar där frågorna var tex vad killarna gillar bäst i sängen, vilken "oral övning" de gillar bäst, vad killar tänder mest på osv osv.. Man kanske borde anat oro redan då? Men sen var det dags för (om han fick säga det själv) guds gåva till kvinnor att gå ut på scenen då i kostym.. Men den föll sakta men säkert och slutade med en handduk.. Någonstans där i mitten drog han upp Carina på scen och satte fast henne i handbojor på en stol och sprutade grädde i hennes urringning och var om man säger så överallt för att få bort det... Oh en annan stackars tjej som såg livrädd ut skulle äta en banan utanför hans handduk medan hon skulle ta på hans nakna rumpa som han visade mot oss... Hade killen varit snygg, visst. Men en övertatuerad musklig självsäker karl var inte så snyggt alltså..

Men det gick avsluta kvällen och vi tog en låååång promenad ända hem till mig. Eller Anna och Tessan tappade jag i Kneipen på vägen. Väl hemma var det Beverly hills på tv400! Underbart! Så det satt jag och tittade på till sena natten =).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar