måndag 31 maj 2010

Tessans sexpartaj...

jaha... är det dags att säga några väl valda ord om helgens aktiviteter... Jag var på sexparty hos Tessan tillsammans med 10 härliga brudar och minnet är inte riktigt med mig hela kvällen... Men jag har blivit återberättad för att jag tex sa till folk att jag skulle *pip*, jag ragga på närmaste karl som kom ivägen, bla en ICA-kille från Halmstad som jag nog måste dissat när han bjudit på en Cosmopolitan och tjatade om att vi skulle gå ut och ta luft, tog en sambuca 2.30 innan vi skulle hem, hade en karl i knät när mina vänner hittade mig efter att jag försvunnit från dom på Palace, drack 2 drinkar och tequilashots, men dom säger att jag hade jäkligt roligt!! Oh jag får väl tro dom.... =) Söndagen däremot.... Jag vaknade vid 9 och visste inte vart jag var... Gick in på toa, märkte att jag slängt alla kläder i hallen och var naken. Jag hade fått av mig linserna och tagit ett halvt glas med Resorb (väldigt imponerad hur jag löste det när jag kom hem).. gick oh la mig igen och när jag vaknade vid 11 fanns ingen återvändo.. Faan så dåligt jag mådde... Men Tessan var urgullig och kom hit och lagade mat till mig och fixade matlådor!! Underbart!! Man säger kanske att en bild säger mer än 1000 ord... oh här kommer lite bilder från kvällen...
Ja.... vad säger man.... Girl-flaskan såg jag till att den tog slut.... det här var nog de mest städade korten jag har på min kamera... Nu när jag fått lite distans till kvällen så JA jag hade en GRYYYYM kväll!!! ;)

Resultatet!


Väldigt blont och kort kort fast ändå längden kvar så det ska växa ut lite. Det känns väldigt ovant men nöjd :-D

Snygging...


Jag tror aldrig jag varit finare.. Här sitter jag hos frissan och ska förhoppningsvis bli fin. Nu ser det ut som en blandning mellan svart och lila men emma lovar att det ska bli ljust.. Håret kommer bli kortare på alla håll utom där bak längst ner. Nu har hon ställt fram te och kaka här, härligt värre!

fredag 28 maj 2010

Tjejkväll!!!

En kväll i tjejernas tecken med Sex & the city 2 och cosmopolitans på Harrys efteråt! underbart!

söndag 23 maj 2010

Slutet gott...


... Allting gott. Mamma och pappa kom och räddade dagen. Och bäst av allt, de hade mat med sig! Vad har vi lärt oss av detta? Ett gott skratt förlänger livet och det är inte alltid roligt att campa ;-) nu bär det äntligen av mot stan igen...

En liten olyckshändelse...,


Vi skulle vara jätteduktiga och fylla på vatten, diska och slänga sopor... Vilket slutade med kaoset på bilden... När vi skulle fylla på vattnet var det ett rör som inte var kopplat i husvagnen och vi hade vatten överallt!! Verkligen överallt! Just nu är mamma och pappa på väg hit för att kolla till det och vi har handdukar överallt och kaos i husvagnen.. Strömmen är avstängd så snart dör Vivvis dator med musiken.. Kvällen kommer gå åt till att vänta på att dynor och mattan ska torka.. Som tur var kommer dom ner med mat åt oss och sen ska vi stanna i söderköping och äta glass! Alla har åkt hem från mon så vi är ensama med våran katastrof :-)

God morgon!


Inatt drog ett ordentligt regnväder in över mon.. Vivvi märker knappt något medan jag har legat vaken och lyssnat. Vivvi har även legat och kliat konstant på sina myggbett, stackarn. Idag är planerna att spela spel och jag ska försöka läsa ut den bok jag läser så jag kan gå in på deckare! Solen lyser med sin frånvaro och det kanske är det bästa för mina brända axlar... Igår upptäckte vi även ett killgäng på ca 10 killar som bor i stugorna uppe vid receptionen. Men vi hade inte mod att gå fram och fråga om vi fick vara med och spela kubb :-) men det känns bra att säsongen börjar med killgäng här då kanske det fortsätter :-) nu ska här spelas kalaha!

lördag 22 maj 2010

Jävla mygg...


Vi är invaderade... Blondinen Vivvi är i sitt esse och kläcker kommentaren, kan vi inte flytta 2 meter åt det hållet för där borta är inga mygg.. Blondinmoster säger ja självklart! 30 sekunder efter flytten sitter vi om möjligt dubbelt så många mygg... :-) det är nog dags att lägga ner spelet när då då och flytta in i husvagnen och se sunes sommar! Helvetes jäkla mygg.....

Aj fan....


En liten miss.. Innan bikinin åkte på fick jag en redig bondbränna... Ont gör det och inte snyggt för 5 öre... Men det ska väl synas att man varit ute? Eller? Vivvi däremot förblir en albino vampyr ;-)

Underbart...


Äntligen är husvagnen på plats! Vi här hälsat på alla grannar och fått allt på plats och nu sitter Vivvi och jag i varsin solstol och njuter! Jag har ju såklart redan bränt mig :-) nu blir det paus för glass och bikinin är på så vi ska även känna på vattnet.

fredag 21 maj 2010

Årets första jordgubbe!


Niclas och jag sitter i folkparken med alla ungdomar och spelar uno och grillar och dricker rosevin. Väldigt romantiskt men nej :-) underbart är det trots brist på sol denna kväll.

torsdag 20 maj 2010

Äntligen....


Trädgårn premiär!! En underbart god lax med färskpotatis och ett glas rose i trevligt sällskap gjorde hela kvällen. Det är så härligt med sommar!! Jag njuter för stunden trots att solen är på väg ner....

Vissa killar...

...är man bara sååå svag för. Här har vi en av mina.. Var och såg Prince of Persia ikväll och vi kan väl säga att Jake Gyllenhall gjorde hela filmen ;). Vilka muskler... Vad filmen handlade om? Hm... det minns jag inte riktigt =)

Tommie hade bokat "lyxstolarna" och jag kurade ihop mig över 2 säten och fällde ner stolsryggen. Underbart!! Utsikten kunde ju inte bli bättre... Oh förstås lite kärlek..

Annars har jag spenderat min lediga tid utomhus. Promenader och glass har stått på schemat. Vilket härligt väder vi har! Nu börjar sommaren krypa sig allt närmare!! Me love! Imorgon verkar vara den sista av de underbara dagarna om man ska lita på yr.no så lika bra att ta tillvara på den så gott det går!

onsdag 19 maj 2010

Saknar ord..


Men klockan är 7.40 och det är 19 grader ute! Behöver jag säga att jag lämnade jackan hemma? Jag har mött en tjej i bara klänning på vägen hit. Jag vill med ha, känner mig på tok för välklädd med tröja och byxor. Vilken underbar morgon! Trots att jag knappt kom ur sängen..

tisdag 18 maj 2010

Äntligen...


Så kan man dricka te hemma hos mig igen! Nytt te och nya burkar är inhandlade!

söndag 16 maj 2010

Snart bär det av!


Igår åkte jag ut till landet och mamma och jag fixade med våran husvagn! Nu är det tvättad och fixad inför premiären på fredag. Att man kan ha så mycket saker som ska in. Vid ett tillfälle kändes det som sunes sommar när mamma helt plötsligt kom med en badboll och skulle lasta in. :-D men nu är den fylld ända ut till dörren med grejer. Innan vi fick fram husvagnen hade vi en typisk annicablondin händelse när nyckeln till låset var borta och vi letade i säkert 20 min innan det kom fram att jag hållt den i handen hela tiden... Min syster INTE glad :-D när vi var klara bar det av hem igen och direkt ut i det härliga vädret! Tessan och jag gjorde halvars och långpromenad innan vi handlade på city gross för kvällen då det vankades grillning! Jätte härligt väder och vi är ju värsta mästergrillarna, trots engångsgrill :-D det blev rosepremiär på balkongen ända till kylan satte in på allvar och då var det dags för mig att sova i soffan medan de andra såg wallander. Idag är vädret sämre igen men nu bär det av ut på en promenad!

lördag 15 maj 2010

Boda borg


Igår på dan blev det en road trip till boda borg i oxelösund. Jag packade i Cicci, hanna, Vivvi och anton i bilen och åkte iväg. Mycket trevlig dag! Se så många stämplar vi fick ihop! Vi hade med eget fika och lunch som bestod av potatissallad och rostbiff bla. Väldigt gott!

Lycka...


Jag älskar Er alla mina älskade vänner! I tron om att jag, Tessan och Cicci skulle på fotboll och skulle till bishop för att äta buffe och dricka öl innan matchen. MEN... Det gick upp ett livet ljus för mig när vi istället för att hitta en buffe blir satta i en hiss att nått bus var på g. Men aldrig kunde jag tro att mina närmaste vänner skulle vara samlade i det rummet och överraska mig med vinprovning!! Till och med älskade emelie var på plats och den chocken kommer kännas som en dröm för all framtid. Det var helt underbart.. 7 vinflaskor öppnades och alkoholen flödade och fotbollen var såklart ändå med på ett hörn och jag är riktigt riktigt glad över att ni inbitna fotbollstjejer valde bort matchen för min skull!! Jag har nog aldrig känt mig så rörd och glad över att ni tagit er tid och planerat och fixat allt för min skull! Kvällen fortsatte med mat och skvaller tills dom stängde då vi cyklade hem i regnet. Men ack så nöjd jag är... :-D jag kommer ha svårt att ta in kvällen men någon gång om en vecka kanske möjligen jag kan hajja vad som hänt. TACK än en gång alla ni som var med idag! Det kansk som jag druckit mest ikväll så sömn och sova ruset av sig skulle inte skada.. Puss och god natt!

torsdag 13 maj 2010

HC


Idag blev det premiär till nya hageby centrum! Det känns helt ok men lite väl mycket tom yta kan jag tycka. Nu sitter vi på waynes coffee och lunchar med paj och kaffe! En perfekt eftermiddag när vädret är som det är...

tisdag 11 maj 2010

Vardagslyx!


Hemmagjorda chokladbollar, te och desperata hemmafruar. Kan det bli bättre?

Tradera!


Titta vad jag fick hem från tradera idag! först ville inte spelet fungera men skam den som ger sig! Dock var ju inte jag världens bästa på det här spelet direkt.. Men med lite träning så!

måndag 10 maj 2010

Förhandsvisning av Beck, levande begravd

Uj uj uj... Nyss hemkommen från förhandsvisning av nya Beck. Till en början kände jag mig helt lugn och hade koll på de ögonblick det skulle vara läskigt, men sen vände allt och man hoppade till när man som minst anande det!! Vägen till bilen var lite jobbig, trots att det var ljust ute... Oh inte blev det bättre av att jag kom hem och mina hantverkare som fixat och donat med avloppen stökat till så det såg ut som någon gått igenom lägenheten och ev stod gömd i sovrummet bakom dörren... Fy fasen.. Men nu efter en långdusch börjar det kännas bättre och efter lite hemmafruar kommer jag nog våga somna =)

söndag 2 maj 2010

Biten...


Efter landet stannade jag till hemma hos Vivvi och spelade wii och nya super mario bros! Så otroligt roligt! Så nu innan jag la mig damma jag av mitt nintendo 8bitars och satte på super mario 3! Jag kom nästan till slutet på värld 1 innan jag gav upp... Det är en speciell känsla att spela på den gamla kontrollen och spelet lyser verkligen 80 tal, men så kul! Jag skulle kunna spela halva natten men antar att tv spelande inte är en godkänd anledning till att ha sovmorgon från jobbet imorgon... Natti natti

Vår!!!


Äntligen sol och premiär för att vara utan jacka! I morse tog jag och nygren en sväng runt strömmen och nu hann jag bara in Så blev det ut igen och träffa niclas för ännu en promenad! Det är härligt varmt och solen skiner och livet kan väl inte bli bättre? I eftermiddag bär det av hem till landet för att fira håkan som fyller 43! Jag är värdelös på att komma på bra presenter så det blir lotter.. Igen... En fartfylld dag helt enkelt! I detta underbara vårväder ;-)

lördag 1 maj 2010

SM-GULD!!


Härligt Dolphins!! Vilken stämning! 3580 personer gjorde så hela stadium arena kokade! Nu ska det väl inte behöva ta 12 år till nästa gång???

TACK!


Igår hade jag fått post när jag kom hem! Cicci det lilla busfröt hade skickat choklad till mig! Oh inte vilken som helst! Utan den nya med polka! Väldigt uppskattat och den var lika god som jag trodde! Tack ännu en gång! Just nu står jag utanför hos niclas och väntar, dessa karlar kan ju aldrig hålla tiden... Läste innan jag gick hemifrån att det släpps 500 extra biljetter till basketen ikväll kl 17!! Det kommer bli sjukt mycket folk!! Jag undrar vart alla ska få plats att stå.. Skönt att ha fixat sittplats!! SM guldet är nära nu! Heja Dolphins!! Äntligen ser jag niclas! :-P

Valborg!

Igår var det dags för grillning och lite valborgsfirande hos Tommie. Väldigt trevligt och riktigt god mat!! Sen hade vi tv-spelsturnering som jag totalförlora innan idén att vi skulle bege oss ut på krogen kom upp.. Kosan styrdes mot Grand men tydligen stänger dom kl ett på fredagar så det fanns inget annat än att bege sig till Palace... Big misstake.. Dålig musik, lite folk men vi köpte varsin öl och försökte göra det bästa av situationen...
Idag är jag rejält trött och sliten men nu ska jag bege mig ut och kolla på bilkortegen med Niclas.