lördag 31 juli 2010

Örebro!


Idag har vi gjort en roadtrip till örebro och ikväll ska vi på spökvandring på slottet. Självklart har det åkts fel men till slut hittades vårat hotell och efter en dag med upptäcktsfärd har vi nu intagit ett fik för kaffe och socker!

torsdag 29 juli 2010

Förhandsvisning

Igår var Camilla och jag på förhandsvisning av filmen "Bröderna Karlsson". En riktigt bra film! Över all förväntan. Ett stort plus för Björn Bengtssons otroligt fina kropp!! =) Innan bion skulle vi ta lite mat på Coffehouse på Drottninggatan och det var vi och MASSOR med 16åriga ungdomar... Men maten var god...
Idag är jag riktigt uttråkad!! Mycket beslutsångest över vad jag ska göra av dagen och resultatet blev: Inte ett skit! =). Jag tog på mysbysser och tog fram godiset som blev över från igår och satte på ett Grey´s maraton! Men ikväll kommer jag ut från soffan för då blir det bio igen! Denna gång har Camilla valt filmen och det blir "Inception". Plusstolar är bokade för ett riktigt lyxigt besök! =)

onsdag 28 juli 2010

Stort behov..


..av att klippa gräset.. Idag trotsade jag väderprognosen som sa regn och åkte ut till mon över dagen och det är riktigt bra väder! Dagens plan är att klippa gräset och läsa hela dagen. Mina favvo grannar är tyvärr inte ute så det känns lite ensamt.. Inte har jag köpt med någon mat ut heller så det blir att rensa i kylen.. Det är inte många tillfällen kvar nu som jag kan vara här ute så det börjar kännas lite sorgligt.. Så bäst att passa på och njuta medan man kan..

tisdag 27 juli 2010

En liten cykeltur...


Det blev att hyra cykel ute på ön. Väldigt trevligt! Vi tog oss runt nästan hela ön med våra färdmedel. Pappa hittade såklart öns bonde som han gjorde en avstickare och pratade med en kvart och såklart kom det fram att dom hade gemensamma bekanta. Världen är bra liten.. Nu ska vi snart ta båten tillbaka och försöka oss på att äta lite mat. En perfekt dag ute i skärgården helt enkelt!

Loftahammar


Idag är mamma,pappa, Vivvi och jag ute på roadtrip till loftahammars skärgård och vi ska snart ta en båt ut till hasselö för att spendera dagen där. Vädret är helt perfekt och nu sitter vi och solar på bryggan. På vägen ner stannade vi och fikade vid vattnet och åt frukost. Badkläderna är med så vi får se om det blir ett dopp när vi kommer fram..

måndag 26 juli 2010

Titta vilken sötnos..


Som fanns ute på landet när tittade förbi efter smultronstället. 3 små busfrön!

Göta kanal med vimman


Idag är det dags för en tur på göta kanal mellan söderköping och norsholm med ungdomarna. Vädret är som tur var uppehåll men ingen sol direkt. Vi hade beställt en pic nic korg men den hade dom glömt! Så istället får vi beställa mat från norsholm som dom står för! Vi fördriver tiden med att titta på när vi slussar och lösa korsord. När vi kommer tillbaka väntar smultronstället på oss!

fredag 23 juli 2010

Vilken jäkla bra konsert!


Helt magisk, underbar! Vilken show.. Det började med att hon kom från en kran över scenen i en box med 4 bollar under fyllda med ballonger som sprängdes och hon hissades ner. Mer specialare var att hon gick in i en boll som man blåser upp och brukar gå över vatten med och sen sprang hon över oss i publiken! Hon flög över oss över hela ullevi i en lina som avslutning och sjöng so what. Vilken energi hon hade! Men det bästa av allt var såklart när hon sjöng green days basket case!! ;-) förbanden, good charlotte och takida var otroligt bra! Good charlotte kommer tillbaka till sverige när de släppt deras nya album i oktober och gissa vem som kommer försöka gå och se dom igen! :-) mycket nöjd är jag och nu ska vi sova och ladda för hotellfrukost och liseberg imorgon! Grymt bra show! Sov så gott!...

Göteborg!!


Nu har vi intagit lunch på ett välbekant ställe mitt på avenyn.. :-) jag körde såklart fel när vi kom in i stan men det gick bra ändå och så knep vi den näst sista parkeringen på hotellet! Såklart är det gothia cup den här helgen så det är verkligen massor med folk.. Inte lovande för våran lisebergtrip imorgon... Men men det får bli som det blir. Nu ska vi gå en sväng på stan innan vi ska inta ullevi!!

torsdag 22 juli 2010

Leva i nuet..


Mina fötter blev riktigt bra och det kommer nog att ta ett tag innan jag vänjer mig vid mina nya ögonbryn. Resterande av dagen gick jag några ärenden på stan och fick ett riktigt bra besked som jag håller på och smälter. Men jag är så glad och lättad men kan inte riktigt fatta det, inte kan jag skriva om det heller men jag mår äntligen bra och kan lugnt komma tillbaka till jobbet efter semestern. Efter lite serier i soffan tog jag mig ut på gräsmattan en sväng med min bok, godis och korsord. Ikväll väntar packning för imorgon bitti åker Vivvi och jag till göteborg och ska se pink! Härligt att åka iväg lite och ett och annat åk på liseberg kan utlovas! Men nu ska jag fortsätta att njuta av min MIGdag!

Kajakutflykt!

Igår begav sig pappa, Vivvi och jag ut med 2 kajaker ute i Mon. Väldigt trevligt till en början och lugnt på vattnet. Vi hann med att göra ett strandhugg där jag badade och vi solade och kollade på kartan innan vi skulle bege oss iväg.. Vi hann bara några meter så började min kajak muppa sig och jag snurade runt fortare än kvickt. Upp kom jag på närmaste ö och 2 gulliga danskar kom till min räddning med en pump för att få ut allt vatten. Sen skulle vi fortsätta färden men min kajak var helt dum, den drog bara åt ena hållet och sögs ut mot vattnet. Så vi skulle vända tillbaka och äta våran matsäck på en annan ö och när vi skulle därifrån skulle pappa åka i ensam kanoten. Det gick ju himla bra... Det tog inte lång stund innan han oxå snurrade runt! Bara det att han var inte i närheten av någon ö.. Så vivvi och jag vinkade in en förbigående båt som fick bogsera in han till närmaste ö. Väl framme vägrade vi allihop sätta oss i kajakerna mer! Så vi vinkade in ännu en motorbåt som var så urgulliga så de bogserade kajakerna i land och tog oss 3 i båten =). I samma veva kom dom 2 danskarna och skrattade åt oss... =) Och det värsta var att de hade sitt tält rakt över våran husvagn när vi kom i land.... Vad lärde vi oss av detta? JO INTE paddla när det blåser ute!! Våra grannar sa när vi kom tillbaka att dom inte hade vågat sig ut med deras båt eftersom det blåste... HM oh då tyckte vi att en kajak var bra.... Men pappa torkade och slapp åka hem och byta kläder innan det var dags för vildvinsbuffe nere i Stegeborg på kvällen. Väldigt trevligt och mysigt där vi satt precis bredvid vattnet och åt.
En riktig familjedag blev det som som tur var slutade bra, men kunde ha gått väldigt illa där med våran 66 åriga pappa..
På kvällen blev det bio, Knight and day. Den var väl sådär...
Idag vankas skönhetsbehandlingar på Törnrosa!! Äntligen ska fötterna få sig en omgång!
Ha en bra dag allesammans!

fredag 16 juli 2010

Undergången..


... Är nära... Här sitter vi mitt på medborgarplatsen i stockholm och var ser vi, jo 3 burar från våra största konkurrenter men ingen från servera.... Här kanske en förklaring till våran nedskärning.... Men vad gör det när man har en riktigt kyld öl i handen på en fullsatt uteservering mitt i stockholm? ;-) summering av kryssningen, helt ok men lite dålig fart.. Tallinn var jättefint och spriten billig..

onsdag 14 juli 2010

Här kommer bild på killen...


Som jag spanar på....

Minisemester!


Gissa vart vi är.... Jo på kryssning! ;-) denna gång bär det av till tallinn!dagen har spenderats i nyköping i hamnen på en brygga med varsin bok.. Ja jag har bränt mig... Och nu sitter vi på victoria som ska ta oss till tallinn för en heldag där imorgon. Underbart! Nu sitter vi på soldäck med varsin öl och jag har spanat in en kille som jobbar på båten.. Dock väldigt väldigt nördig.... Men söt :-) ikväll väntar en klassisk kryssningskväll med mat, dans och drinkar! Oh det bästa av allt med den här trippen är att det blir 2 kvällar på båten!! Whoho! Kram på er!

tisdag 13 juli 2010

Semester!


Nu har det börjat sjunka in på sakta att jag har semester och äntligen börjat njuta av det! Vädret är perfekt, inte ett moln och varmt och bara några få steg ner till vattnet.. Livet är rätt underbart för tillfället. Semestern har invigts med 4 dagar ute i mon och festande om vartannat. Camilla var med mig i helgen och sen kom Cicci ut en natt men henne satte jag på bussen hem förut. Mindre roligt när det blev en så fin dag här. Men snart kommer camilla hit och umgås med mig ikväll innan jag intar stan igen och ger mig av på nya äventyr! I söndags slog camilla och jag rekord och badade 5 ggr! Idag är första dagen på väldigt länge som jag mår bra och känner mig som mig själv igen! Jag behövde mig bara komma bort från jobbet helt enkelt och åka till mig favvoplats och bara va! Oh tack mina kära vänner som är här med mig och försöker få mig på andra tankar.. Ni betyder allt! Oh min familj självklart! Vivvi och anton var här igårkväll och Cicci och jag slog dom stort i ordspel! ;-) nej om man skulle ta ett dopp och återgå till boken....kram på er alla!

lördag 10 juli 2010

Semester!!


Äntligen har dagarna man längtar till hela året kommit! Jag har 3 veckors semester! Det firades igår med Munken in the park och en hel del öl och musik och såklart trevligt sällskap! Något som förvånade mig var alla killar som hade hittat ut och helt plötsligt var på samma ställe :-) imorse kom camilla och hämtade mig vid 9 och vi begav oss ut till mon! Mycket mat har vi med oss och camilla har introducerat m&ms för mig.... Vad gott! Så nu sitter vi här, halvt blöta från första doppet efter en stärkande lunch i form av pastasallad med en stor hög jordgubbar och vattenmelon mellan oss och så varsin deckare! Underbart! Senare vankas grillning innan vi styr in till stan igen och Munken ska besökas ännu en gång! Det bästa av 2 världar.. Vädret håller i sig och det är strålande sol! Jag älskar semester! Sol bad och vänner, vad mer kan man begära?

tisdag 6 juli 2010

Ah sommar..,


Uteservering och en iskall cola! Kan livet bli bättre? Gissa vilket ställe det blev? Nya favvo haket texas longhorn! Nu kom mitt middagssällskap, camilla! Ha en bra sommarkväll och se till och njut!