måndag 28 mars 2011

YEES!

Äntligen börjar min LCHF kännas av på allvar!!

På 10 veckor har jag minskat:
7 kg
9 cm runt magen
7 cm runt midjan
5 cm runt rumpan

Men det bästa är nog att jag kommit helt ur alla gamla rutiner med att äta cornflakes och mjölk nästan dagligen till kvällsmat.... Eller bara spagetti och ketchup....

Men än har jag inte nått mitt mål! Några kg till och magen ska veck!

Sen har några av er hört mig berätta om en djungeltelegraf, oh jag börjar ana att det kan vara bloggen....

Annars rullar livet på, allt går bra med Niklas men för tillfället har jag en rejäl svacka på jobbet.. Men men, försöker inte prata allt för mycket om det där för vi behöver inte mer gnäll och dålig stämning direkt... Men jag känner verkligen att all trygghet är borta och skulle jag inte trivas så förbaskat bra med mina arbetskamrater hade jag sökt mig härifrån nu..

"Man vet vad man har men inte vad man får"

Nu ska jag möta upp en av dom för träning!!!!! =)

tisdag 8 mars 2011

Födelsedagsmiddag med brudarna!

Titta vad jag fick av min älskade brudar!!! Whoho kryssning på G!!!!!!!! Oh äntligen något nytt jag kan samla till servisen!! Som jag lovar kommer användas mer.... Hm.... :) om 2 timmar fyller jag 28 och Niklas har lovat att fixa varm choklad med grädde :) lycklig!!

Födelsedagsmiddag med brudarna!

måndag 7 mars 2011

Lycklig....

Jag måste bara skriva ett inlägg om vilken underbart bra dag jag haft!! Livet är bra just nu..

Inatt hade Niklas och jag "the talk", så nu är vi officiellt ett par!! Vilket självklart resulterade att jag for på små rosa moln idag på jobbet...
Sen såg jag både 029 OCH 030 idag i min platespotting!
Blev bjuden på lunch eftersom jag fyller år av mina underbara arbetskamrater
Fick högst poäng i vårat mellotips denna vecka!!! Vilket tog mig upp från näst sist till en trygg 3dje plats.
Fredrik har släppt mig mer själv idag och jag har fått lösa problem själv och det kändes sååå bra med min nya tjänst!! Det här kommer bli kanon!!
Det går såå bra med min LCHF! På 7 veckor har jag gått ner 4 kg, 6 cm runt midjan och 6 cm runt magen! Den senare tiden har jag stått rätt så still men jag slarvar en del oxå... Skärpning så kanske jag blir nöjd innan sommaren!

Oh på lördag är jag i Globen och spanar in finalisterna i Melodifestivalen!!! Kan det bli bättre???

söndag 6 mars 2011

Mycket händer..

.. Hela tiden i mitt liv. Men jag tänkte bjuda på en bild på det nyaste tillskottet (som nog ingen av er har missat iofs...). Niklas.. (hihi Vad Jimmy gör på bilden har jag ingen aning om...)

Liten kort resumé, Niklas träffade jag på våran nyårsfest och tyckte han var en himla trevlig kille. (Han hjälpte mig att fylla diskmaskinen framåt nattimmarna och hans husliga sida fick mig på fall...) Så Cicci & Jenny ordnade en blinddejt som blev himla lyckat. Tillsamman/inte tillsammans... Mycket svår fråga, men jag vill ta det lugnt och försiktigt när jag varit ensam så många år känns det väldigt ovant om jag ska ha någon i mitt liv att ta hänsyn till... MEN en viss födelsedag närmar sig så mamma har bjudit in han att följa med och träffa hela familjen... HM.. Stackarn kommer ju bli bortskrämd när han ska träffa mina knäppgökar till familj.. Pappa som kommer fråga ut han och förhöra han om bondepraktikan, Mamma som kommer granska han från topp till tå, Vivvi som är en kopia av mig fast i miniformat (visserligen verkar han ju gilla det) men Syrran kan nog hålla artigheten uppe i alla fall denna gång ;)

Karln är musiker, så här om dagen drog han fram sin ena gitarr och spelade och sjöng för mig.. Självklart kunde jag inte hålla inne tårarna och han höjdes några grader i mina ögon.

Vi får se hur allt löser sig och artar sig...

Idag åker Camilla och jag till Stockholm för en dag fylld med shopping och sushi!!