torsdag 29 april 2010

En blondins dagbok

JANUARI
Lämnade tillbaka en scarf för att den satt för hårt.
FEBRUARI
Blev sparkad från apoteksjobbet, eftersom jag inte kunde trycka etiketter.
Flaskorna fick ju inte plats i etikettmaskinen!
MARS
Blev riktigt glad! Lyckades lägga ett pussel på 6 månader, fast det stod
4-6 år på kartongen.
APRIL
Satt fast i en rulltrappa hur länge som helst, under ett strömavbrott.
MAJ
Försökte mig på att åka vattenskidor.
Men kunde inte hitta någon sjö med backe!
JUNI
Förlorade en tävling i bröstsim! Fick sedan reda på att de andra fuskade.
De jävlarna använde armarna!
JULI
Blev utelåst från min bil i världens regnstorm. Bilen blev dyngsur
eftersom taket var nedfält.
AUGUSTI
Kunde inte ringa 112. Det finns ingen 12-knapp på min mobilmodell.
SEPTEMBER
Försökte klura ut varför det är så mycket W på M&M-godiset.
OKTOBER
Jäkla M&M! De är så svåra att skala...
NOVEMBER
Bakade en kaka. Receptet sa att jag skulle separera 12 ägg. Så jag fick
låna ihop till 12 skålar.
DECEMBER
Gick på disco där man skulle vara över 18!
Tog en jäkla tid att samla ihop 17 personer.

onsdag 28 april 2010

Förhandsvisning

Vilken otroligt bra film jag sett ikväll!! The last song!! Det var en riktigt kärleksfilm!! Oh det är kanske inte så märkligt eftersom det är samma författare som skrivit Dagboken (min absoluta favvofilm). Gå och se denna ifall ni gillar äkta kärleksfilmer! Jag saknar ungdomen och att man förälskade sig så lätt... det var bättre förr...

tisdag 27 april 2010

Bilden som gjorde min dag..,


Titta här vilken underbar bild jag fick på morgonen av Cicci. Hon vet hur hon ska förgylla min dag! Med den här sexblicken som trängde igenom mobilen gick jag lycklig hela dagen och självklart var jag tvungen att ta mig till mq på maxi efter jobbet ;-) drömma kan man... Vi kan ju säga rätt självklart att jag bytt bakgrundsbild på mobilen... :-)

söndag 25 april 2010

God morgon!

Vilken härlig söndagsmorgon! Solen skiner och jag har sovit läänge. Idag ska pappa firas ute på landet och jag ska straxt åka och hämta ungdomarna och farmor. Ryktet säger att det är Vivvis studentmeny som ska avsmakas =). Jag har köpt Mamma mia filmen, Daim och lotter till min pappa. Hoppas han gillar det och vinner en miljon eller 2. Eftersom vädret är kanon kanske man får med sig ungdomarna på promenad mellan middagen och fikat..
Det var inte problem alls att sova inatt, filmen var som bortblåst, men saknaden av Bounce sitter kvar..

Skräckfilmskväll...

Jag har blivit medlurad på skräckfilmskväll... Filmen Paranormal activity hade hyrts och trots alla varningar på DVDn såg vi den.. Jag satt mer bakom filten än under den... Men visst, filmen var väl bra men jag tänker definitivt inte se den igen! Det "sköna" med filmen var att man visste när det skulle bli läskigt och var förberedd.
Än så länge känns det inte som mardrömmarna kommer inatt, men man vet aldrig..
Nattligt sällskap skulle uppskattas ikväll..

En sammanfattning över dagens och Bounce finns i ett ord: UNDERBART!!! Hela känslan över showen var riktigt bra. Min personliga lilla favvo Jonas Gardell var med på ett hörn så det kunde ju inte bli bättre =). Jag kan inte säga vad jag tyckte var bäst... Att ha en hel sektion i Globen av dansare som helt plötsligt började dansa var riktigt coolt!!! Jag noterade i pausen att den sektionen hade många sena anländare in och det hade ju sin förklaring. Mycket nöjd och jag hoppas Vivvi var nöjd över sin julklapp oxå! ;)
Än kan jag inte sova så nu ska jag hoppa in i duschen och försöka varva ner lite efter filmen och alla intryck av dagen!
Natti natti

lördag 24 april 2010

Paus


Det är underbart! Riktigt riktigt bra! Nu har vi paus i 20 min innan vi kör igen! Ont i fötter och rygg men det är det värt!

Globen!


Då var vi äntligen på plats! Dansskorna är på och vi är redo att börja! I reklamprogrammet stod det att målet är att få hela globen att dansa!

Flitens lampa lyser...


Idag går både tvättmaskin och diskmaskin varma hemma hos mig. Sen ska jag åka och lämna tidningar och glas efter jag tankat bilen! Plus att jag slagit in pappas presenter till imorgon! Jag känner mig så duktig! Snart ska jag hämta upp Vivvi och vi drar iväg på roadtrip upp till globen!

The last Bounce

Imorgon ska Vivvi och jag på Bounce!! Deras sista föreställning i Globen och jag har skyhöga förväntningar! Dock aningen skeptisk till att det är en viss hockeymatch imorgon på samma ställe... Men förhoppningsvis kommer vi inte krocka...
Vi åker upp redan imorgon förmiddag för att slappa lite i shoppingcentrumet och luncha i lugn och ro innan det drar igång kl 15!!
Ikväll har Micke och jag varit på basket!! Vinst såklart ;) Sen åkte jag iväg på filmkväll med Tessan och Carina. Dock missförstod jag filmtemat och det var scary som gällde... Men "som tur var" hade jag sett filmen förut och kom ihåg den väldigt väl så den var inte så läskig. Det läskiga var dom 2 jag såg den med som hoppade, skrek och pep om varandra.. Men det är mysigt med skräckisar! =)
Jag borde verkligen sova.. Det har inte blivit mycket sömn de senaste nätterna och imorgon står klockan på 8.30!
Natti natti!!

torsdag 22 april 2010

På väg!


Strålande sol och en härlig busschaufför gör hela resan! Nu ska vi vara framme om en kvart i ullared! Jag har en lång lista på saker jag ska kolla efter så lön imorgon är uppskattat! En buschaufför, en busschaufför det är en man med glatt humör! Det är Cicci och jag och pensionärerna på bussen :-)

tisdag 20 april 2010

Basketdags!


Ikväll blir det basket! Carina och jag är på plats och det är fullsatt! Dom har delat ut minihorns som är jäkligt kul att blåsa i :-) väldigt fina killar finns det här oxå, långa och fina. Dagens match mot solna är avgörande och sjukt spännande! Vi har fått i oss stärkande kaffe och choklad och bara Tessan behagar dyka upp kan spelet börja :-)

måndag 19 april 2010

Äntligen!


Titta vad jag äntligen hittade i hemmabutiken. Mitt kära filter.. Det här betyder ju att allt är glömt och förgånget :-) såklart invigde jag spisen med att laga mat, korvstroganoff! Men nu väntar camilla på mig, för det är dags för promenad!

Lyxfrukost!


Jag blev inspirerad av camilla. Titta vilken god frukost såhär på måndagen! Det skulle inte gjort något att sova lite till bara...

söndag 18 april 2010

Separationsångest

Ikväll ska vi se de 2 sista avsnitten av Lost säsong 5.. Sen är det "över" för en stund.. *Snyft*
Träningen var kanonbra! Jag känner fortfarande hur mina små spagettiarmar skakar... Nu blir det att hålla sig nykter på lördagarna så man kan träna halv 5 på söndagskvällen =).
Sen blev jag riktigt inspirerad av Camilla att äta avokado på macka till frukost, så nu är 2 st inhandlade! + lite annat smått och gott. Men ikväll blir det mat nere hos Tessan i form av chili con carne!
Ha en bra kväll allesammans!

Litet missöde...

Det blev ett litet missöde hos mig igår... Det är inte första gången fönstret i sovrummet slår upp och har ner en kruka.. Jag hoppas inte den som bor under mig vaknade av smällen i natt bara...
Jag är sååå trött men har inte ro att lägga mig och sova. Oh inte tala om att jag lovat att köra box halv 5! hur kunde jag ens komma på denna tanke?? Jag som tänkte mig en lugn söndag i soffan, möjligen en promenad... Men nej då...
Här rullar både tvättmaskin & diskmaskin och det kanske är läge att klä på sig?

God morgon!!

Jisses vad jag är övertrött för tillfället.. Igår var en så rolig kväll! Den började med att jag kände mig ur form och lustig i kroppen, men framåt natten kom jag igång =). Vi var 8 pers här som hade en "liten" spelkväll. Oh dom sista droppade hem 04.15 på natten utan någon alkohol med i bilden! Dom sista timmarna ägnades åt att spela "Med vilda gester" oh här kommer lite bilder från det:




































Såklart var jag helt upp i varv när de sista åkt hem inatt så någon sömn har det inte blivit att tala om.. Men det var det värt! Idag blir det nog inte många knop gjorda, men vädret verkar bli helt ok så komma ut en sväng kanske inte är helt omöjligt.

lördag 17 april 2010

Färgagården!


Niclas och jag har gått långpromenad idag! Trots blåst och aningen kyligt satt vi ute på färgagården och mumsa på varsin äppelmunk med vaniljsås och kaffe. Väldigt härligt och lyssna på fåglarna och titta på vattnet. Sen tog vi en lång sväng och gick igenom våra krav för potentiella pojk/flickvänner. En lång lista från bådas håll.. Jag ska helt enkelt hålla mig singel! Ikväll kommer en hel del trevliga människor hit på spelkväll! Ska bli väldigt roligt och nått av alla mina spel ska väl falla alla i smaken. Just nu känner jag mig väldigt trött, men efter lite mat hoppas jag på att piggna till.

God morgon!

Idag fick jag nästan en chock när jag tittade på klockan på morgonen och den var 11!! Men såklart det var skönt att sova ut lite. Men inte känner jag mig utvilad för det... Vilket tråkigt väder vi har idag oxå! Blåst och ruggigt... Vad hände med solen och den härliga våren?
Frukost, det kanske skulle vara en bra idé....

torsdag 15 april 2010

Flickan från ovan

Idag skulle det vara dags för en ny förhandsvisning, men denna blev inställd pga att filmen inte fungerade... Jag var grymt besviken och gråtfärdig, men vi bestämde oss för att gå på bio i alla fall. Eftersom jag sett det mesta fanns inte mycket att välja på så det blev "Flickan från ovan". Den handlar om en 14 årig flicka som blir mördad och hamnar i "landet mitt imellan" och vill inte släppa taget och fara till himlen. Jag blev jättetagen av denna film! Många tankar far i huvet och jag undrar när jag ska kunna sova.. Stackars Tessan blev övertalad att lämna sin cykel på stan och följa mig till bilen och åka med mig =). Väldigt tacksam att du fanns där för jag hade nog inte klarat den mörka färden till bilen ensam! Det är nog jobbigt i lägenheten nu.. Men jag försöker komma på bättre tankar.
Jag har inte så mycket att dela med mig av för tillfället, men livet knallar på. Förra helgen var jag och såg Ola Rapace på Stadsteatern =). Underbara människa! Teater är verkligen något jag saknar och gärna går mer på. Helgen bjöd på en hel del film och djupa diskussioner och det var riktigt tungt att åka hem igen. Men underbara Tessan hade då lagat mat åt mig och bjöd över mig på Lost! Jag älskar mina vänner =). Även denna helg går i vänners tecken. Imorgon blir det biljard och på lördag tänkte jag anordna en liten spelkväll! En underskattad aktivitet.
Jag har råkat ut för en liten incident här hemma.... Jag har "råkat" förstöra mitt filter till köksfläkten så måste köpa nytt ASAP... Vi går inte in mer på det... Men jag lyssnade på min kära mor och jag är ju som bekant blond så det gick ju som det gick... Ingen kommentar Camilla!! ;)
Nej... tror vi jag kan sova nu utan att drömma massa?? Tveksamt men jag ska göra ett försök..
Natti natti!!

måndag 5 april 2010

Barhylla

Jag fick inte plats med all min sprit i mitt barskåp så jag har flyttat ner mina kokböcker en våning och gjort en barhylla i köket! Inte ens där fick all min sprit plats men de fina flaskorna fick flytta ut =). Jag kan inte se mig själv dricka all denna sprit så en fest snart skulle nog vara en god tanke =). Med både tequila och Mintuu kan vi få en riktigt rolig fest!! =)
Niclas ringde för en stund sen och ska komma över en sväng ikväll. Te och Ben & Jerry glass är utlovat. Han kanske inte är svårövertalad att se "New moon"... HM... ;)
Dagen har bestått av 7 eller 8 avsnitt av Vampire diaries så jag kanske har fått min dos av omöjlig kärlek?? Nu hittade jag "The notbook" på tv4 + och den duger mer än gärna medan jag inväntar mitt kvällssällskap... =)

Tråkdag..

Idag blev en riktig tråkdag! Jag har tvättat, fixat och sett på Vampire diaries.. Nu tog jag mig ork att fixa raggmunk och fläsk men då har jag inte köpt skivat fläsk! Suck... Men det löser sig ändå, fast bitarna blir långt ifrån lika fina som de borde vara...
Men det positiva är att snön nästan har smält bort nu!

Vilket bakslag!

Här hade man sett fram emot en dag ute, sittandes och läsa bok och gå långpromenad!! Oh så kommer det snö?? Visst att mamma sa det redan igår men vem lyssnar på vad mamma säger?? Grymt besviken... Jaha.. det blir väl att ha en inne dag då.. Kanske hitta någon att fika med... Jag har ju bytt till sommardäck så jag tar mig ju inte så långt. Väldigt irriterande..Nått lite roligare, titta vad jag fick av Agneta & Håkan i mitt påskägg! SPRIT! Väldigt uppskattat!! Det är tur att dom har en lillasyster som dom kan överföra barskåpet på =). Fest hos mig?? ;) Alla är välkomna! I mitt påskägg från mamma & pappa fick jag en resa på Göta kanal i sommar. Vi är 5 personer som inte har semester samtidigt som ska försöka få ihop ett datum.. Det här blir en utmaning... Sen fick jag självklart godis oxå! Så det kanske blir dagens aktivitet? Ligga på soffan och äta godis? Se New Moon kanske..
Ja ja, det visar sig..

söndag 4 april 2010

VÅR!!

Nu är det verkligen vår ute!! Idag hade vi premiär på Halvars!!




























































Jag tog Ferrari och hallon/saltlakrits som var riktigt god. Men inget slog Vivvis smultron! Gudomligt god! "Vissa" tyckte det var lite kallt, men jag är ju positiviteten själv så jag bara njöt! Efter lite dusch var det dags för bio! Filmen " The bounty hunter" blev det och den var helt ok. En perfekt slappfilm för att fördriva lite tid och rolig. Efter det mötte jag upp Cicci för pizza och filmkväll! Då blev det filmen "The ugly throuth" istället. OCH det vi alla väntat på! Framkallningen av undervattenskorten!! HM! Jaja, man ser ju lite fiskar och bitar av oss... Vissa bitar man kanske inte hade tänkt sig att se så mycket av... Men men! Här kommer dom jag vågar lägga ut ;)
































Haha, helt klart en favvo.. det här var innan min panik över de höga vågorna som kom där ute på djupt vatten.. Här ser jag ju kollugn ut.. Och Cicci vet jag inte riktigt vad hon håller på med... ;) Njuter för stunden kanske?? Sen har vi en del kort på fiskar och kroppsdelar =)Men jag antar att Ciccis bröst inte gör sig riktigt bra här.. ;) Det här var en av de bästa dagarna i mitt liv, det var som att vara i paradiset och vända. Sen på kvällen bröt ju magsjukan ut på allvar och livet blev lite mindre roligt men på dagen njöt jag för stunden!!
Nu fick jag en "längta tillbaka till Egypten" attack igen.... Men förhoppningsvis blir det sol och värme även här snart!

Uno extrem


Spelhelgen fortsätter även idag med uno! Agneta är ute och grillar och efter det ska vi in till stan och äta glass på halvars! Äntligen har dom öppnat och det är vår på allvar! Underbart..

lördag 3 april 2010

Snödroppar


Ett säkert vårtecken!!

Å


Vi är ute på äventyr och har gått promenad till å. Förr i tiden, till och med på min tid, fanns det en lanthandel här som man stannade vid och köpte glass efter att man badat vid dalby. Nu för tiden är det museum över sommaren och vi blev genast turister och fota lite. Vädret är helt underbart idag och efter några timmars övertalning fick jag ut ungdomarna. Hittills har jag klått dom i bondespelet, yatzy och alfapet! Men som Vivvi så, den som har tur i spel har otur i kärlek. Ibland längtar jag tillbaka till landet.. Att det är så lugnt och fridfullt.. Men det får bli när en ev familj ska startas.. Nu har vi börjat färden tillbaka till mamma där påskmiddagen ska dukas fram och äggen ska delas ut. Mest spännande ska det bli när Vivvi öppnar sitt paket som jag har köpt extra till henne.

Glad påsk!!!!

Jag vill bara passa på att önska alla en riktigt glad påsk!!! Jag är ute på landet några dagar och umgås med min kära familj. Det händer ju inte för ofta. Igår vid lunch anlände jag, Vivvi och Anton och sattes direkt i arbete hemma hos mamma och lagade mat. Tacopaj med fläskfilé!! Riktigt gott! Sen blev det toscapäron till efterrätt med ostbricka. mammas specialitet. Jag sover uppe hos Agneta & Håkan och när vi kom tillbaka dit upp på eftermiddagen började vi spela Bondespelet! Jätteroligt, men det tog 6 timmar innan jag lyckades köpa slottet och vann! Däremellan fikade vi med muffins som Vivvi gjort och åt smörgåstårta hemma hos mamma. Inatt har jag sovit på deras nya underbara soffa och hade det inte varit för min hosta hade jag sovit som en prinsessa. Idag skiner solen och vi är på väg hem för att äta dunderfrukost och pappa ska byta om till sommardäck på Bubblan!! DÅ är det vår!!! Dock verkar det frostigt ute så jag får nog ta det lite lugnt närmaste veckorna...
En promenad är nog inte helt omöjligt och lite spelande kanske vi hinner med innan det blir påskmiddag!! Mina ägg är överfulla och en och annan lite present har nässlat sig in... ;)
Nej nu verkar dom ha vaknat här och det är dagas att kicka igång dagen!!!

GLAD PÅSK allesammans!!