lördag 28 februari 2009

God morgon!

Idag bär det straxt av till Stockholm med Camilla. Vi ska göra stan osäker med våra pengar =). Den här månaden måste jag verkligen anstränga mig att leva snålt i och med alla mina räkningar, men det är svårt.. Men jag ska tänka mer ekonomiskt än vanligt. Till lunch blir det den traditionella sushin!! i Gallerian. även ståndet med frosen yoghurt kommer få sig ett besök. När Camilla åker tillbaka hem igen i eftermiddag tag jag tunnelbanan ut till Cicci och spenderar kvällen med henne och hennes kompis Charlotte. Det kommer bli melodifestival och vin. =). Imorgon när det är dags för hemgång ska jag ha med mig en liftare hem =). Det är en arbetskamrat som oxå är i Stockholm och istället för att åka tåg kan han få underhålla mig i bilen. Nu ska jag äta frukost lite snabbt, tanka bilen och hämta upp Camilla!
Ha en bra helg!! Det är strålande sol ute!

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Vivvi

Länka till den som har utmanat dig
Berätta 7 sanningar o dig själv
Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
Skriv ett medelande i de 7 personernas bloggar så de vet om det.Mina sju sanningar:

  • Jag tycker inte om tomater, kan bara äta i vissa sammanhang annars pillar jag bort dom.
  • Jag har varit singel i nästan exakt 4 år, därinnan var Henrik och jag tillsammans i 5.5 år.
  • När jag var ung hade jag egen häst
  • Jag är extremt kräsen när det gäller killar, inte många duger i mina ögon. Tyvärr vet jag precis hur jag vill ha honom..
  • Min favoriträtt är kålpudding med potatis och lingon
  • Det som betyder allra mest för mig i mitt liv är min familj, utan dom vore jag ingenting.. Tätt följt av mina underbara vänner.
  • Jag växte upp ute på landet på en bondgård


Jag utmanar: Camilla och Cicci (jag har ju bara er)

Blåkortskväll på Palace

Shit vad kallt det är ute!!! Som vanligt är jag alltid först när jag ska möta någon, så även denna gång =). Så när Jenny äntligen dök upp stod jag bara och skakade av köld. Men Carina kom tätt efter så vi kom in i värmen rätt så skapligt. Väl inne fick vi våra nya kort, svarta, plastiga. Inte alls som de förra vi hade utan tunnare och mer budgetvariant kändes det som. Sen bjöds alla på ett glas champange! Men lilla jag körde bil, eftersom jag tog ett vuxet beslut, så jag fick nöja mig med cider =). Men det var gott oxå.. Buffen blev jag missnöjd med. Oh det är inte lätt att få mig missnöjd över mat... Men sen bestod av bröd, sallad, hjärpar, potatisgratäng(som var slut när jag kom fram), cili con carne och små kycklingvingar. Jag hade ju laddat sen lunch för det här och blev inte i närheten av mätt. Det var så pass mycket folk så det tog en timme innan vi kunde ställa oss i kö igen och då lassade jag på ordentligt med mat =). En av gångerna när jag stod i baren tittade jag av en slump upp på tvn som satt i ena hörnet och ser vem som åkte ur let´s dance!! Katastrof =). Att det behövde hända just den lilla minuten jag stod där.. Men nu behöver jag ju inte se det =). Jag körde på alkoholfriadrinkar hela kvällen. Jag hade lovat mig själv att ligga i min säng när klockan slog 12 men det sprack.. Men både Jenny och jag kände att det räckte för idag och åkte hem medan Carina, Alex och Louie festade på. De fick våra drinkbiljetter som vi fått så de kunde festa för oss oxå =). Mitt i allt vimmel ser jag han som kom fram till mig på Harrys (som jag trodde var en helt annan person) oh inte i dag heller kunde jag placera vartifrån jag och han skulle känna varandra. Antagligen gör vi inte det och han kom bara fram av ren artighet medan jag kopplade att han var en annan person och pratade på =). Här kommer lite bilder från kvällen:











































fredag 27 februari 2009

Klar!!

Då var jag klar... Liiite tidig.. Vad ska jag roa mig med nu? Packningen är så gott som klar och kläderna är på. Hm.. Jag får väl sätta mig i soffan.. I år har jag i alla fall hittat en bra bild till blåkortet! Eller till deras register eller vad dom nu ska med bilden till.. Kl 19,45 ska jag möta upp Alex, Louie, Jenny och Carina för att få våra nya blåkort och äta och dricka gratis =). Kan det bli bättre?


Dagen som gått

Lasse hade inte kollat upp mitt uppdrag! Lite besviken... men han kan få helgen på sig.. även fast det lät på han som att det inte var aktuellt att ens prova.. =)
Jag har fått till mig i dag varför jag alltid börjar inläggen med "jag är såå trött". Hm.. Det är nog för att dom tider jag sitter och skriver, när jag vaknat, efter träning och innan jag ska lägga mig, är jag ju sjukt trött. Men jag ska tänka på det! Jag ska börja redan nu, eftersom den uppmärksamme har noterat att jag inte tränat efter jobbet idag som jag skulle.. MEN jag får ju inte skylla på att jag är trött utan jag skyller på att jag har haft gamla linser på mig som gjort att jag fått ha tandpetare framför ögonen idag =). Men nu tog jag tag i saken och åkte hem, duschade och slängde dom och tog nya för kvällen! Sen är inte dagens pass så motiverande att åka till eftersom det är lite för basic.
Jag frågade en äldre och vis idag om råd inför ikväll. Då är det Blåkortskväll på Palace och det bjuds på gratis dricka. Frågan var hur mycket jag vågar dricka innan kl 12 för att jag ska kunna köra bil 9 imorgon bitti. Jag fick svaret, absolut ingen sprit men några glas vin. Det var ju spriten som var det roliga ikväll och det vågar jag ju inte chansa på.. Tänk OM det inte hinner gå ut och det händer nått.. Det är det inte värt. Men jag har hört att de alkoholfria drinkarna ska vara himla goa =) Så jag ska nog pimpla sånna ikväll och göra kvällen tidig så jag är utvilad inför shoppingen! När Camilla står där med 5 olika plagg och vill ha råd, så kanske jag kan svara, "den där var skit snygg" istället för "jag vet inte, ta det som känns bäst".
Nu ska det packas inför helgen och fixas inför kvällen!

God morgon!

Äntligen fredag!! =)
På jobbet händer det inget nytt.. bara fredagsstämning. Jag har både en dålig hårdag och kläddag =).
Efter jobbet blir det träning och sen ilfart hem för att fixa iordning inför Blåkortskvällen på Palace.
Undrar om Lasse tagit reda på mitt expriment som han lovade =)
Ha en bra dag!!

torsdag 26 februari 2009

Helt slut!

Det är faktiskt väldigt jobbigt att gå och prata samtidigt =). Så jag blev helt slut när jag kom hem! Vi gick våran standard runt promenaderna och eftersom det var ett tag sen vi sågs hade vi mycket att prata igen! Eftersom båda är inköpare oh Camilla har jobbat hos mig blir det en hel del jobbprat när vi ses =). Eftersom jag fortfarande är upprörd över gårdagens påhopp och även idag fått kommentaren "jag hörde att du skulle starta upp Tappa i år!" så var jag tvungen att beklaga mig lite extra. Sen var vi ju även tvugna att planera våran shoppingtrip till Stockholm på lördag!!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara lägga mig på soffan och se på mina serier från i söndags...

Dagen som gått

Idag har det varit som vanligt på jobbet. Inget stort har väl hänt.. Lasse har fått en liten hemläxa som han ska redovisa för mig =).
Efter så åkte jag direkt ner och hämtade ut biljetter till en till förhandsvisning, Shopohollic. Den är säkert en riktig tjejfilm =). Det var massor med folk idag jämfört med i tisdags så idag var det nog full fart på biljetterna. Men gratis är gott eller vad säger man..
Nu har jag ätit ett litet mellanmål och ska bege mig iväg för att gå en lååång promenad med Camilla!

God morgon

Idag i NT stod det att de öppnar nya affärer ute på Maxi! Bla Gina tricot, Hemtex, Hårvårdsbaren, Akademibokhandlen & Esprit! Det kommer bli riktigt bra ute hos mig tror jag.
Igår kväll var jag såå trött. Träningspasset avslutades med 15 min Qigong. Vilket var otroligt avslappnande. Så i kombination med soffan och mat gick jag in i dvala. Idag på jobbet händer det inget spännande förutom att se vad vi har inv.diffar på från igår. Efter jobbet ska jag även idag hämta ut förhandsvisningsbiljetter men till en annan film. Hoppas att det finns när jag kommer dit. Mycket förhandsvisningar nu tycker ja..
Ha en bra dag!

onsdag 25 februari 2009

Så kul!!

Vilket roligt pass!!!! Helt i min stil. Lagom med motion och massa slag och sparkar och KiJa! =) Nu känner jag mig lugn igen =). Nu ska jag göra lite mat, kommer att bli mackor med makrill på och ägg och corn flakes.. inte det bästa men gott och enkelt.. Sen ska jag sätta mig i soffan och slappna av och se på Greys!

Ki Jympa!!

Idag ska jag göra ett nytt försök med onsdagens Ki jympa! Det var himla kul i måndags och idag är det en annan ledare oh det ska vara lite mer rop och utagerande och slag. Så det kan jag nog behöva just nu. Visst är det urtjussigt med rosa linne och orange svettband =). Väldigt matchande färger.. Idag kan jag inte ta djupa andetag för mitt onda konstiga under bröstet och ligga på rygg finns inte på kartan så ska bli väldigt spännande hur den här träningen ska gå.. Men jag kan bara inte sjukskriva mig själv från träning.. Fast jag känner mycket väl i kroppen att den säger ifrån.. men men.. Jag ska komma hem i god tid för att duscha, fixa nått att äta och se Greys på 5an!! Perfekt!! Sen har jag ju 2 serier från i söndags som jag inte hunnit se än heller.. Får bli imorgon.. =)
Ha en bra kväll!! För nu ska jag iväg och spöa skiten ur en viss person som jag ska visualisera när jag boxas i luften.. Hoppas Susanne tränar för då kan jag gnälla av mig för henne oxå =) Än så länge har Lasse, Lotta och Markus fått höra.. Så det börjar kännas bra nu. =)

Dagen som gått

Inventeringen gick kanon!! Jag var med en jättetrevlig kille som verkligen hade koll på läget. Vi hann med 2 pärmar och var klara innan 16.45! Väldigt bra! Mamma hade passat på att ringa under eftermiddagen, men jag hade knappat ur mig "gått för dagen" så hon ringde på mobilen mitt i inventeringen =). Suck här kan man inte rymma en eftermiddag utan att mamma har stenkoll på en! Jag fick vara på kolonial =) skönt, fast Patrik, vår fryskille, gick förbi mig 2 ggr och sa att jag skulle komma in i frysen.. Glöm och dröm kära vän.. Möjligen en förmiddag/morgon för att se så de sköter sig men inte och stå still med en penna i handen i -20 grader... BRRRR...
Annars har väl dagen varit bra, slutade lite halvtaskigt bara efter inventeringen. Men jag tycker att det jag väljer att göra på min fritid har inte bossen med att göra.. Fast jag förstår situationen..

God morgon

Suck... morgon igen.. Idag var det lite extra segt att ta sig ur sängen. Idag har vi inventering som startar kl 15.00. Jag ska vara med någon kille som heter Richard. Väldigt spännande. Jag tror jag ska vara ute på kolonial men kan ska väl aldrig vara för säker på det. Någon dag slänger han väl in mig i frysen.. Bäst att jag sköter mig =). Jag har kjol idag så jag är verkligen inte klädd för ett kylskåp heller.. Så vi får väl hoppas att jag kollat rätt och att jag inte behöver ominventera i kylen.. Kanske borde byta om.. Nej då tar det ju minst 15 min till innan jag kan åka till jobbet. Jag kör på det här. Jag har förhoppningar att jag ska träna ikväll. Men just nu känns inte det som en bra ide med streckningen och vi får väl se hur länge inventeringen håller på. Jag tar med kläderna i alla fall.
Ha en bra dag!

tisdag 24 februari 2009

Lostkväll!!

Sååå spännande!! Det händer verkligen massa i Lost! Se bara så inne Tessan är i det hela.. =) Nu är vi på avsnitt 10!! Snart är ju säsongen slut igen! Jag drack ett så gott te ikväll! Four O'clock choklad & kryddor. Riktigt gott! Fick en provpåse på mässan idag.
Nu har jag suttit på Barambas hemsida och kollat in vilka som loggat in och skrivit om sig själva inför återträffen. Vissa namn har jag pinsamt nog inte ett ansikte på.. Oh samtidigt när jag läste andra rynkade jag på näsan.. Sidan var ju nästan värre än Facebook! Här kan man se precis vilka som har varit inne på ens sida och vilka som skrivit till varann. På min sida hade det varit inne personer som jag absolut inte vill ha med att göra och en person som jag verkligen älskar (puss Em) =). Så man vågar ju inte göra nått där om man inte vill att alla gamla högstadiemänniskor ska se det.
Nu ska jag ta och försöka sova lite.. De senaste nätterna har ju inte varit någon stor framgång direkt..
Natti natti!!

Dagen som gått...

Titta här! vad som äntligen kommit... =) Bättre sent än aldrig!! Mitt kära skattemärke! Så nu kan jag köra bil utan att få hjärtklappning när jag ser en polisbil.. Sen som ni ser är bilen riktigt riktigt skitig... men men =)
Dagen har varit bra. Minimässan var riktigt bra. Ätit massa onyttigt såklart =). Delicato bla var ju på plats.. Oh SIA glass med deras nyheter.. Mums för bananglassen! Mindre mums för rabarber.. Fick ett mail av "the big boss" idag att hon vill att jag ska starta upp Tappa 09 på jobbet.. Gå till Prag. Men det känner jag inte alls för.. Dels vill jag nog inte vara med en gång till, eftersom det var så jobbigt att höra alla kommentarer om fusk och att behöva förklara sig varje dag hur mycket jag gick. Sen kände jag enorm press på mig själv att jag var tvungen att prestera lika bra varje dag. Gick inte jag 20 000 steg en dag mådde jag psykiskt dåligt (Alex du kommer ju ihåg hur det var.. ) och det vill jag inte känna igen. Nu tränar jag för att det är roligt, då var det ett måste får att komma långt i en tävling. Jag som hatar tävlingar. Sen har jag inte alls dom kontakterna som förra årets "ledare" har. Vad ska jag komma med om jag ska ha ansvar för det här? Möjligen i någon annan form kan jag tänka mig, tex cykla till jobbet grej. Men ingen tävling utan mer att man får saker när man når vissa mål. tex biobiljetter eller så för att uppmuntra att cykla till jobbet. Priset i Tappa förra året var ju en middag som inte ens blev av.. Även fast vi skulle bekosta den själva.. Fast jag har fortfarande kvar min vinflaska som jag vann. =) Den ska drickas vid ett speciellt tillfälle! Efter jobbet mötte jag upp Niclas och hämtade ut förhandsvisningsbiljetter till Slumdog millionair (eller hur det stavas). Kändes dock som att vi gjorde något förbjudet för innan jag ens han och ge kassörskan mina medlemskort poängterade hon att korten är personliga och vi har stenkoll nu på vilka som hämtar ut.. Inte tillräckligt uppenbarligen eftersom niclas tog ut biljetter på ett kort som det stod Agneta på.. Men jag hade andan i halsen att det inte skulle funka.. Oh så överdrivet mycket folk som hämtade var det inte heller tyckte ja. Sen gick vi på semlejakt! Vi började på Lindahls men där var semlorna slut!! 17,30 på semeldagen! Det tyckte jag var dåligt.. Så vi gick runt lite i stan men sen bestämde vi oss för att prova Kuriosa. det var inte alls lika mysigt som villa Nestor.. Men de hade gjort semlorna själva, men de var inte alls goda tyckte jag.. Dels var den pytteliten och seg.. jag vill nog ha den lite torrare =). Sen köpte jag med mig en sallad från Paus hem eftersom jag inte känner för att laga mat.. =) Och av den lilla snackbits-semlan blev man ju bara hungrig! Vilken sekund som helst kommer Tessan hit och ska kika lite på Lost!!! Sååååå bra =). Imorgon åker hon tillbaka till Åre så nu blir det sista gången vi ses på några månader igen..

God morgon!

Inatt har det varit jobbigt att sova igen.. Jag måste kanske gå och kolla upp den här streckningen, för snart måste jag börja äta ipren mot den. Men så länge jag inte känner av det på jobbet eller när jag sitter helt still i soffan är det väl ingen fara? =)
På jobbet idag ska vi ha minimässa bla. Alltid lika spännande att se lite produkter och träffa lev.
Man får ju inte missa att det är semledagen, fettisdan, idag heller!
Ha en bra dag!

måndag 23 februari 2009

Dagen som gått..

Idag var det en händelserik dag på jobbet. Mycket småpill och frågor.. Men det är skönt när tiden rullar på. Efter jobbet bestämde jag mig för att prova något nytt!! Istället för att gå på danspasset så prövade jag Ki jympa!! Jag var väl inte helt överrens med ledaren men hon hade nästan bara 90-tals musik så det var väldigt bra! =) Jag hade riktigt ont i min sträckning (eller vad det är) så jag kunde inte ta ut mig helt.. Oh när jag la mig ner på rygg för att göra sit ups trodde jag att jag skulle dö, men jag överlevde.. men några sit ups blev det inte..
Ikväll har jag haft Greys maraton!! 4 avsnitt!! Så nu är jag ÄNTLIGEN ifatt där vi är på onsdag!! Härligt!! Så nu ska jag krypa ner i sängen med mina fyrkantiga ögon och mitt ömma bröst och försöka sova.. Kanske komma tillbaka till den dröm jag hade i fredags natt =) Man kan väl få hoppas?? =)
Natti natti!!!

God morgon!

Sååååå trött.. hade gärna haft sovmorgon idag igen.. Men nej, idag är det måndag och en ny vecka och nya möjligheter.. hm =).
Tror inte det händer så mycket på jobbet idag.
Nu ska jag ut och gräva fram lilla Bubblan och hoppas på att hon startar =).
Ha en bra dag!

söndag 22 februari 2009

Filmkväll

Ikväll har Niclas varit här och lagat mat åt mig =). Det gick ju väldigt bra att inte träffas eller höra av sig.. hm.. karlar =). Men mat och sällskap tackar man ju inte nej till direkt! Han gjorde en pastasås på lax, kräftstjärtar, ostsås och färsk pasta och så såg vi "En officer och en gentleman". Jag tyckte den var jätteromantisk medan han bara väntade på att någon skulle ha ihjäl någon =). undrar om det finns någon film som båda tycker om?? JO! Twilight! =) .
Nu är bridget jones på 3an som jag tänkte mysa ner mig till en stund innan det är dags att sova!


















Fika på stan!

Jag har haft en härlig eftermiddag. Ätit konstant =). Först mötte jag upp Niclas och gick en promenad i snöovädret ner till stan och till Paus där vi stannade oh åt varsin sallad. Riktigt gott oh nu var det ju länge sen vi sågs oxå. Sen gick vi och mötte upp Cicci som bytte av Niclas oh vi gick till Lindahls och fikade på varsin lyxsemla!! MUMS!! =) Sen tog vi en snabbis på stan innan vi åkte vidare åt varsit håll igen. Jag tog faktiskt spårvagnen hem... lite ångest eftersom jag velar om jag ska gå och träna eller inte.. Men men... Ligga på soffan och se serier, eller träna... vad låter mest lockande idag?? =) Nästa vecka dock är det osäkert hur mycket träning jag kommer hinna med så det skulle vara bra ifall jag tog tillfälle och gick idag.. men allt i livet måste väl inte gå ut på att träna? Det betyder ju även att jag måste gå tidigare eftersom jag måste gräva fram Bubblan ur all snö.. Inte lockande alls..
Det var snöoväder ute.. Luva på!












Niclas vägrade att le när jag skulle fota honom =) Så då blev det lite halvdana kort..













Även jag fick en följetong men jag log åtminstånde! =)










Gott med semla!!! =)

God morgon!

Idag fortsätter det att snöa.. Typiskt för dom som har lov att det kom sista dagen.. Men det var uppenbart att barnen gillar det hela för kl 8 blev jag väckt första gången av skrikande ungar i lekparken utanför..
Niclas ringde vid 11, för en gång skull väckte han mig inte.. =). oh vi ska ner på stan och ta en paus sallad! Evigheter sen! Vi ska gå promenad i det här "härliga" vädret oxå.. men med rätt kläder så.
Nu ska jag ta nått enkelt att äta till frukost så jag är hungrig sen.
Jag glömde berätta att jag träffade en gamal bekant igår på spårvagnen! Jätteroligt. Vi har inte setts på flera år! Men det blev lite pinsamt för jag har ju sett han på tv, för han var med i Singing bee och gick vidare till final. Men det pratade vi inte alls om. Istället berättade han att han hade eget kareokeföretag som spelat på Cuebar och att han för tillfället är pappaledig. Norrköping är bra litet ibland!

Slager och partaj

Även idag blev det en tidig kväll hem, jag var grymt laddad för utgång i morse men under dagen trappades det av och kom inte igång igen till sitt fullo.
Jag har haft trevligt. Först åt vi jättegod mat som Tessan oh Carina lagat och sen skulle vi se postkodsmiljonären på 4an. Det var då vi upptäckte att Carina inte hade ettan eller fyran på tvn!! KATASTROF!!! Vi försökte febrilt göra olika sökningar på dosan men det fanns inget som hette kanalsökning! Claes Olsson skit kontroller! Så när klockan var 5 min i slagerdags gav vi upp och Tommie fick bära ut en tv dom hade i sovrummet och koppla in den!! Men precis i rätt tid kom slagern på! =) Tessan ringde till och med sin pojkvän för att få expertishjälp, men hjälpte det.. Nej.. Svaret blev "tryck på meny och välj programsök" Hm.. till och med vi "blondiner" fattade det =). Men det fanns ingen sån knapp.. Karlar.. när är dom bra att ha igentligen??
Låtarna var lite tråkiga tyckte jag idag. Jag är inget stort fan av ballader för jag blir deprimerad av dom och idag var det alldeles för lite glatt. Den bästa enligt mig (om jag vågar säga det) tyckte jag var E.M.D! =) Det är nästan så de tar upp fajten med Måns... Längtar till finalen!! =)
Sen blev det fest! Musik kom på och dansgolvet dammades av, ett vin glas krossades och massa chips åts upp.. =) Men när det var dags för utgång kände jag inte alls för det längre. Jag var ändå på under kvällens lopp men det vände tillbaka igen. Jag tror det hade varit jätteskoj att dansa av sig på Palace men det får bli på fredag istället. Så nu sitter jag här hemma framför datorn.. Men ska straxt hoppa in i duschen. Det har kommit massa snö ute ikväll!!
Här kommer lite bilder från kvällen som gått: