onsdag 30 september 2009

Afro power!!

Jag har varit på Afro power ikväll!! RIKTIGT roligt pass!! Grymt kul! Jag har så sjukt ont i armar och ben oh under fötterna (eftersom man körde barfota och det gillar inte mina fötter riktigt). Johan var helt underbar!!! Oh det märktes att några tjejer enbart var där för att spana på honom =). (Ok bla jag) Danspasset släng er i väggen!!
Innan passet skulle jag ta den vanliga rundan och köpa Paussallad, men då hade dom stängt redan kl 18 eftersom det var tjejkväll i Domino ikväll... Måttligt surt, så jag köpte sallad på Fräcka oh den är ju inte i närheten lika god...
Ikväll blir det sängen direkt efter Grey´s!! Idag skulle jag kunnat somna när som!! Men ändå fick jag iväg rätt många fakturor och kände mig effektiv! Men det var inte kul med påsar lika stora som ögonen och ett engagemang som var lika med noll...

God morgon!

Vad veckan springer fram! Redan onsdag! Men inte för att jag klagar =). För idag är det Afro power på friskis med underbara Johan! Jag kommer ladda hela dan för det hela!
Lägesrapport på killfronten: har messat lite fram och tillbaka igår med killen från kryssningen, fick panik när helt plötsligt mobilen ringer, men som tur var, var det Emelie =).
Jag borde verkligen gå ut till bilen, för idag blir det verkligen att skrapa rutor för andra dagen i rad... Men idag ska jag ta med vantar ut....
Ha en bra dag!

tisdag 29 september 2009

Hantverkare...


Jag säger bara en sak, hantverkare... Idag har jag haft folk hos mig som bytt ventiler till elementen i lägenheten. När jag kommer hem möter jag den här synen i badrummet! De kunde väl röja undan beviset att dom lånat mitt i badrum? Måttligt irriterande... Och sen har de glömt ett element så jag ska ringa imorgon. Jag är helt totalt slut efter boxpasset idag, och nu står jag i Tessans trapp och väntar på att hon ska duscha klart och släppa in mig. :-D tur att jag har nått att pyssla med under tiden. Kanske ska ta upp min stickning, fast då kanske grannarna börjar undra... I dag har det varit fullt upp på jobbet och jag har inte alls hunnit det jag skulle göra. Ha ha, nu kom Tessan och öppnade och det var olåst! Pucko jag att inte pröva öppna dörren! Blondin.....

God morgon!

Tisdag...
Oh jag är fortfarande super trött! Inatt kom jag inte i säng förren halv 12! Var kvar hos Vivvi ett tag och såg Anna Anka oh i lagom tajming innan regnet öste ner kom jag hem, duschade och såg vem som gick vidare i Idol. Jag tror jag tycker det är rätt personer. Men idag är det en av mina favvosar så det blir lite extra spännande.
Jahopp, om man ska åka till jobbet då....

måndag 28 september 2009

Myspys


Nu sitter vi i Vivvis soffa och har ätit kanongod middag med kyckling och currysås och ben & jerry glass till efterrätt. Väldans lyx! Lägenheten är kanonfin!

Glad!

Jag blev sååå glad när jag kom hem och såg att Afropasset som jag missade i lördags går i repris på onsdagkväll!! =) Gissa om jag ska gå på det! Min kväll är räddad!
Kvällen ska för övrigt spenderas hemma hos Vivvi i nya lyan! Mat och idol är utlovat. Ska bli riktigt spännande att se hur hon har fått till det.
Jag har varit riktigt riktigt trött idag på jobbet men ändå hunnit med att få lite gjort.
Nu ska jag minifixa lite hemma innan jag ska dra mig iväg...

Redan morgon??

Idag var det segt att gå upp! Känns som jag inte sovit alls den här helgen. Men men, bara att inse att det är måndag igen.. Den här veckan ska de byta ut ventilerna i mina element så det ser lite kaotiskt ut hemma hos mig och så måste jag komma ihåg att inte låsa dörren ordentligt så karlarna kommer in. Känns inte helt ok att några män ska vara här inne när jag inte är hemma... Men jag har nog inget av värde som de vill ha ändå.
Igår blev det hamburgetallrik till lunch och pizza när jag kom hem, så idag ska jag bara äta nyttigt =). Nackdelen är att jag inte har någon matlåda och jag tror det är frukostkorv på jobbet...
Regnet bara öser ner ute.. Riktigt mysigt, om det inte var för att jag ska ut i det nu. Idag läggs mamma in på sjukhus så ska försöka få till att åka och hälsa på henne i Linköping och överlämna en liten sak från taxfreen som krya-på-dig present.
Ha en bra dag!

söndag 27 september 2009

Kryssningen

Det gick inte så bra att mobilblogga på båten igår, jag gjorde ett tappert försök men hade ingen teckning. Kryssningen var kanon, trots att det sega till lite imellanåt och kändes som kvällen var slut, men det tog sig =). Lite shots så var det bra igen. Kvällen flööööög verkligen fram och helt plötsligt tänder de lamporna kl 4 och vill att man ska gå "hem"... Precis när jag började komma igång. Killar fanns det ju inte direkt gott om, men komplimangerna haglade =). Jag fick höra av 2 killar att jag hade väldigt fina ögonfransar (måste varit glitter eyelinern). Sen fick jag höra av en 61 årig mormor (riktigt cool tant!!) att jag var skitsnygg =). Den kommentaren värmde mest. Sen hade vi ju den karl som kom fram och pratade och som jag senare dansade med tills klockan slog 4... Resten är "det som händer på Cinderella stannar på Cinderella".... =) Men mycket trevligt. Jag tog inte så mycket kort, men här är dom jag tog:





























lördag 26 september 2009

Pust!


Det har varit en lång dag på stan som har sprungit fram! Nu tar vi en paus och tar varsit glas vin innan vi ska möta upp Tessan igen och röra oss bort till båten. Dagen har varit kanon! Jag har köpt 2 par nya skor, smycken, smink, en tröja, tajts. Typ. Lunch avnjöts på en ute servering i form av en sallad. Inte den bästa grunden. Jag spang på en lev som var ute i vimlet. Riktigt roligt. På båten väntar en välkomst drink, en dusch och mat!

fredag 25 september 2009

Äntligen framme


Äntligen efter långa köer har vi nått vårat mål. Det fanns en tid i kön som vi undrade om vi någonsin skulle komma fram. Men det skulle ju naturligtvis firas! Så vi öppnade flaskan jag vann i tappa förra året. Den har jag sparat till ett speciellt tillfälle och idag firar vi att vi ska på kryssning och att det äntligen är helg! Underbar god mat har vi fått och spanat idol. Sen har det kommit upp en pakt runt matbordet.. Den gick ut på att om någon försökte nått på båten fick inte vi banga... Sen gav dom mig en kondom och log. Jag har redan bangat utan att ens se utbudet... Men det som händer på kryssningen stannar ju där... :-P nu är vi i alla fall förberedda. Nej fy... Nu vankas det film och massor med godis!

God morgon!

Idag är det fredag och löning!!!! Whoho!! Underbart skönt! Men först ska man bara klara av en fredag på jobbet.. Hoppas alla säljare oxå har fredagskänsla och inte ringer så mycket idag.. Allt är packat (tror ja) och pengar är överförda till shopping =). Hehe nu precis upptäckte jag att jag missat packa ner bokningsbekräftelsen.. Kan ju vara bra att ha bokningsnr imorgon..
Nu ska jag bara åka och ställa mig i kö bland alla andra som ska tanka på morgonen och sen bär det av!
Ha en bra dag!

torsdag 24 september 2009

Trött, stressad och längtar efter helg..

Puh... det blev som jag trodde imorse, en tuff dag. Jag har varit stressad större delen av dan, telefonen har ringt non-stop och mailen ploppade in stup i kvarten.. Allt det här resulterade i att på lunchen letade jag säkert i 2 minuter efter min matlåda i kylen oh hittade den inte!! Jag var helt inställd på att jag hade en fyrkantig röd låda. Så istället fick jag handla på krita, soppa och pannkakor... Inte mina favoriter.. Men med massor med grädde rann dom i. När jag sitter och försöker inte bryta ihop gick det upp för mig att jag inte hade en röd matlåda... Utan en blå.... Och såklart när jag tittar igen står den där..... Så irriterande, men jag var så upp i varv att jag inte såg den trots att kylen var i princip tom. Men nu ikväll efter träningen har jag ätit upp den.
Imorgon har jag en hel del obesvarade mail att lösa och fortfarande 2 borta. Längtar till klockan blir 16 och allt är över för den här veckan..
Något roligare är att jag och Tessan ska till Stockholm i helgen!! =) Det ser jag fram emot och har nog fått med mig allt... Kanske. =). På lördag blir det shopping hela dagen (efterlängtat nu när jag rensat ur de gamla kläderna) och sen väntar en underbar kryssning med Alcazar!!! Jag ska försöka uppdatera så bra jag hinner med vad som händer, men som ni vet... "Det som händer på Cinderella, stannar på Cinderella"....

God morgon..

Då tar vi ett god morgon inlägg igen.. Här är det fortsatt bra. Gick oh la mig tidigt och läste tills jag däckade. Idag har jag rejäl träningsvärk! Tur att jag ska träna idag igen så den försvinner. =)
Jag har verkligen inget intressant att berätta för er... 2 på semester idag på jobbet så kommer bli en tuff dag..
Ha det så bra!

onsdag 23 september 2009

Äntligen mat på g


Spagetti carbonara står på matsedeln. Enkelt och gott! Det blev inget shoppande för mig efter jobbet för jag var helt slut och åkte hem och la mig istället. Väldigt skönt. Jag hinner fortfarande inte med det jag ska om dagarna på jobbet och det är så frustrerande! Resultatet blir att jag är helt slut när jag kommer hem. Träningsvärken från igår gör sig mer och mer påmind.. Så ikväll blir det idol i soffan som gäller. Sovandes möjligen...

God morgon!

Hm vad dålig jag är på att uppdatera om dagarna... Det blir bara en massa god morgon i veckorna. Men igår gick som smort, dagen rullade fram i snabb takt och efter åkte jag i ilfart ner och tränade! Jäklar vad kul det är med Box! Hade nästan glömt av det! Så det blir självklart ett stående pass. Tråkigt är bara att man är så beroende av att den andre oxå ska träna, för det är ju inte kul att komma ensam och inte ha nån att boxas med. Igår var det tex en kille som blev över och fick köra 3 med ledaren. Det såg inte kul ut att få stå över ibland. Jag tycker ju att värden kan gå åt sidan och låta ledaren och den som kommit på passet köra ihop.. Men det var riktigt skönt! Oh såklart kändes det direkt i musklerna.. Massagen jag var på igår känns lite ogjord.. Sen hjälpte Tessan mig att lägga upp nya masker till stickningen. Det tog emot rejält att repa upp allt men det här kommer nog bli kalas! Det är kul att bara ha nått att göra av fingrarna på när man ser på tvn. Sen att det var Peter Jöback gjorde ju att jag hann så mycket =). Nej då Tessan, skoja.. =)
Idag ska jag försöka mig på en sväng på stan och ta tag i projekt träningskläder! Jag har sagt länge att jag behöver nya kläder och strumpor så idag ska det bli av! Ullared kläderna har inte den bästa kvaliten direkt... Annars är dom riktigt billiga och håller ett tag =). Men nu ska jag köra på lite lyxigare grejer. Så blir det ju att titta på Idol självklart! det är ju inne i en spännande fas nu. Jag såg att de skulle köra kl 20 varje dag nästa vecka oxå... Kommer de aldrig igång med finalerna!?
Nu ska jag dra mig till jobbet, idag väntar möte..
Ha en bra dag!

tisdag 22 september 2009

God morgon!

Äntligen var måndagen avklarad och det är full fart mot helgen!! Idag är det fullt upp. dels ska jag på massage (efterlängtat) sen under eftermiddagen är det minimässa och efter jobbet ska jag boxas med Tessan. Full fart hela dan med andra ord.
Igår kom jag till den insikten att min halsduk blir alldeles för bred.. Garnet kommer inte att räcka till en mysig halsduk om jag inte halverar den och börjar om.. Så fast det tar emot ska jag (nog) idag dra upp mitt livsverk och börja om.. Men fördelen är att jag kan det där nu så det kommer förhoppningsvis bli bättre och finare. Men inatt har jag drömt om det hela =).
Nej, om man skulle ta sig iväg till jobbet kanske..
Ha en bra dag!

måndag 21 september 2009

13 nya böcker!

Idag har jag hämtat ut ett tungt paket från Bokus! Hela 13 nya böcker har hittat sig in till mig! En salig blandning mellan titlarna är det och jag riktigt längtar efter att få läsa dom allihop! 3 av dom har jag ju uppenbarligen redan läst men dom går att läsa om och om igen! Oh det är ju såklart de älskade Twilight böckerna... Jag har redan en ny order som jag vill beställa... men jag kanske ska vänta tills jag åtminstånde läst halva böckerna??? =)
Idag har dagen rullat på i skrämmande snabb takt och kl 17 tog jag mig ut från jobbet. Trött, hängig, hungrig och allmänt måndagshängig. Det börjar redan mörkna ute och nästan till att det blåser upp för regn. Jag hade planen i morse att jag skulle gå på Ki Jympan kl 19, tror jag skippar det.. Lägga sig i soffan och bara va låter mycket trevligare... Oh självklart fixa nått ätbart!

God morgon!

Äntligen måndag! =)
En ny vecka att avverka innan den efterlängtade helgen kommer igen.
Igår satt jag och stickade i princip hela kvällen, så idag har jag vaknat upp med en ömmande pekfinger. det har redan blivit en förhårdnad av att jag efter varje maska (?) trycker ner vänstra stickan så jag kommer åt nästa. Aj aj..
Idag händer nog inget spännande... Måste se Svenska hollywood fruar för det är det enda det pratas om överallt! Vem är den här Anna Anka?? det måste jag se ikväll.
Annars får ni ha en bra dag!

söndag 20 september 2009

Stickningen...

Cicci lärde mig att sticka igår! Oh titt så fint det blir! Det kommer bli en stor och mysig halsduk om allt går som planerat. Nu börjar jag komma in i takten och kunde till och med både sticka och koncentrera mig på Idol sammtidigt =).
Planen idag var att komma ut och ta en promenad i det fina höstvädret! Men jag har inte riktigt kommit igång här.. Sitter fortfarande i pjamas och är allmänt slapp i huvet. Men nu ska jag hoppa in i duschen en sväng och bli människa även idag!

Arkivering!

Jag har alltid haft film som ett intresse i mitt liv, och nu har jag kommit till den punkten när det är dags att lägga alla VHS till handlingarna.. 4 Banankartonger behövdes för att allt skulle få sin sista vila i min källare! Och nere i källaren står redan en banankartong fylld med hela serien Beverly hills som jag spelade in i min ungdom samt en påse med VHS. Det är helt sjukt så mycket film jag har samlat på mig genom livet. Såklart innehåller inte dessa kartonger några barnfilmer utan bara mina "riktiga" filmer.
Istället nu för alla VHSband, har jag plats för DVD samt böcker!

God morgon!

Igår var en spännande och ovanlig kväll.. Först var det liten middag hemma hos mig med Cicci, Tessan och Sara innan vi begav oss till Carinas inflyttningsfest. Riktigt fint har hon fått iordning det. Väl på plats drack jag Passoa och juice, enbart. Nästan en hel liter juice. Vid 11 började jag känna mig konstig och magen svullnade upp till dubbel storlek. Till saken kanske hör att jag åt lite läkerol oxå. Sen vid 12 skulle Cicci röra sig hemåt och vid den tiden var det riktigt jobbigt i min mage. Jag kände mig spyfärdig villken sekund som helst. Så jag avböjde utgången till Bomull och trippade med Cicci. Men jag kunde knappt gå. Jag hängde på min cykel och gick myrsteg. Nått var fel. Men vi kom ända upp till en av de centrala skolorna när allt brast. Jag spydde och spydde oh spydde där vid en buske. Men det var så skönt! Jag var som en ny människa efter det. Oh alla på festen kan intyga att jag inte var full så det var inte därför jag spydde, utan jag tror det blev för surt för min mage med 1 liter apelsinjuice. Jag har inte spytt på 8 år! Så det var en ny erfarenhet =). Men efter det kunde jag cykla hem igen, inte så fort men det gick.
Men festen var trevlig fram tills jag mådde dåligt =). Tur att jag inte spydde som en gris på festen eller Drottninggatan! =)
Här kommer lite bilder som jag hann knäppa innan illamåendet satte in:















lördag 19 september 2009

God morgon!!

Det är ett under att jag kunde sova inatt! Men efter den där läskiga filmen igår och sen läste jag bok när jag kom hem.. Det tog emot riktigt mycket att gå den lilla korta vägen från bilen på parkeringen och in till mitt hus. Det kändes som det låg någon i varje buske och väntade på mig och precis när jag kommer fram (såklart fungerar inte lampan i min port) kommer det fram en katt ur busken!! Men filmen var bra! Jag gillar mer att leta mördare så ettan var nog mer min stil. Men den här var helt ok! Efter slutet längtar man ju bara mer och mer efter 3an!! Men snart så.. Sen säger ju experterna att man missar mycket i filmen som står i boken (såklart) så ska ta mig i kragen och beställa hem dom. Det bästa av allt såklart var ju att de gjorde reklam för New moon innan filmen började =)
Nu på morgen har jag tagit en låååång morgon i sängen och legat och läst. Underbart lyxigt. Men nu är det frukost och göra sig iordning som gäller. Vid 14 ska jag möta upp Cicci för lite ärenden och sen ska hon lära mig att sticka! Hon vet bara inte än vad hon ger sig in på....
Ikväll är det inflyttnignsfest hos Carina! Riktigt skoj och se hur hon har fått ihop lägenheten sen sist jag var där.

fredag 18 september 2009

Munken


Nu sitter Tessan och jag på innehaket Munken. Jag har beställt en alkoholfri drink som smakar passion. Riktigt god! Sen bär det av på bio! Jag är redan laddad för att bli mörkrädd när jag ska hem. Men men, det är ett senare problem. :-D

God morgon!

Äntligen fredag!!!! Den här veckan har gått i lagom takt tycker jag.. Även fast det känns som jag inte hunnit med ett skvatt. Igår var det tv-mys efter den efterlängtade träningen! Vi hade hyrt "Män som hatar kvinnor". Allt för att bygga upp inför premiären av "Flickan som lekte med elden" som vi ska på ikväll! Jag har inte läst böckerna och tycker filmen är riktigt bra. Dock saknar jag en liten ledtråd som skulle göra att man kunde lista ut vem mördaren är. Men den kanske är där fast jag har missat den. Eftersom det är en läskig film kunde jag ju inte sova inatt såklart... =) Så jag låg och tittade på tv långt in på natten. Vi kan väl säga att det straffar sig idag.. Men vad gör det?? Det är ju Fredag!!
Fredag med jobb, träning, biomys och sovmorgon imorgon!!
Whoho! =)
Ha en bra dag!

torsdag 17 september 2009

Partydags!


Idag när jag kom hem hade jag fått post! En inbjudan till en 75 års fest! Temat är seriefigurer och man ska komma som sin favvo. Jag har ju såklart en tecknad favvo och alla som varit hemma hos mig vet ju vem :-D ska bara komma på hur jag ska klä mig... Lila är ju min färg oxå. Nu sitter jag på friskis och ska köra anders pass! Underbart... Sen blir det filmmys med Tessan med män som hatar kvinnor.

God morgon!

Ännu en dag på jobbet... Vill inte alls gå dit... För när jag går därifrån känns det inte som jag hunnit ett skit.. Men idag kanske.. Inatt har jag inte kunnit sova.... Jag har vaknat för minsta lilla. Läskig bok det där jag läser.. Men snart har jag kommit halvvägs och jag kan ju inte sluta innan de tar fast mördaren! Jag skulle kunna tänka mig att vara ledig idag och ligga och läsa hela dan... Men icke...
Ha en bra dag!

onsdag 16 september 2009

Nu ska det stickas!

Jag har fått för mig att jag ska börja sticka =). Oh simplast möjligt borde ju vara en halsduk! Idag tog jag mig tid att gå in på Sy & stickat och få lite bashjälp. Damen i kassan var väl lite stressad när jag klampade in 10 min innan stängning och inte visste ett skvatt vad hon pratade om. Men hon visade mig garn som skulle räcka till en stor gosig halsduk och vilka stickor jag skulle ha. Jag fick titta snabbt på ett mönster men när jag frågade om jag fick köpa det bara skrattade hon.... Tydligen ska det vara väldigt enkelt att sticka en halsduk.... Hm.. ja vi får väl se... Hon frågade om jag kunde sticka räta och aviga oh jag log lite oskyldigt, såg det ut som jag kunde det?? Nje... =)
Men det här ska bli spännande att följa.... När jag kom hem kröp jag ner i soffan med min otroligt spännande bok (som är inne på 3dje mordet nu) och det går knappt att sluta! Den är så läskig! Nått för dig Camilla! Det är ju bara ren tur att det inte är snö ute nu!!
Nu har jag övergått till nått mera lättsamt, Idol & en kopp te!

God morgon!

Utvilad och laddad för en ny dag! Nja.... Men det var himla skönt att sova tidigt, fast jag kan ju inte kalla mig utvilad för det...
Nu ska jag straxt åka och hämta Tina på Toyota.. Inte glömma.... Jag kommer att dyka upp på jobbet vid 8 och först när jag ser att hon inte är på plats komma på att jag skulle visst hämta henne.. =) Nej då, jag ska komma ihåg det.
Idag händer det väl inget spännande heller... Jag glömde säga igår att jag tog min kanske sista glass på Halvars för i år! Snyft! Jag fick beslutsångest vilka smaker jag skulle ta så blev saffran & brownie.
På jobbet idag ska jag väl förhoppningsvis hinna med det som rann ur händerna på mig igår. Men vem vet... Det kommer säkert nått annat viktigare som ska göras.
Ha en bra dag!

tisdag 15 september 2009

21.33


Jag har väl aldrig lagt mig vid 21! Men jag är helt slut. Idag tog jobbet kol på mig och sen har jag varit ute och gått i 2.5 timmar! Jag behöver sova.. Ligger och ser filmen på 5an, girl next door och den verkar riktigt dålig. Men har inget bättre förslag att titta på. Börjar bli lite orolig bara att jag är i säng så tidigt. Men sov så gott!!

Ute en sväng


Det är så härligt väder idag! Så jag ska ut på en promenad med camilla och står och väntar på henne vid skvallertorget. Jobbet har varit upp åt väggarna idag! Känns inte som jag hunnit något men ändå haft fullt upp hela tiden. Planen tar att träna vid 5 men såklart ringer en säljare precis när jag skulle åka. Men det gör inget, nu får jag ju vara ute istället! Jag har haft 2 nya lev på besök idag, en bjöd på nått att äta på lunchen och den andra hade med sig gudomliga tårtor! Snacka om att bli poppis! Men en bit räckte till 4 pers. Det går inte att gå ner i vikt direkt på mitt jobb...

God morgon!

Jag funderar seriöst på att sluta läsa min bok.. Den är riktigt läskig. Jag gillar deckare där man ska lista ut vem mördaren är, men det här är ju att man får följa mördaren när han mördar. Oh man känner paniken bland kvinnorna (för ja såklart är det ju bara kvinnor han har ihjäl oxå). Men nu har jag ju kommit 100 sidor och det börjar ju bli spännande oxå.. Jag kunde sova i alla fall =).
Idag händer inte så mycket. Skulle vilja träna, men det går inga bra pass på tisdagar längre. Intensiv kl 18? Känns inte som min grej =). Det går ett Medel pass kl 17, men måste sluta så tidigt för att passa det. Dagen kommer säkert bestå i ett antal fakturor så skulle behöva rensa hjärnan lite. Jag har packat väskan i alla fall!
Ha en bra dag!

måndag 14 september 2009

J*vla mobiltelefon!!

Än en gång är den sönder!! Samma systemfel som från början.. Nu måste jag lämna in den en 3dje gång! Det blir ju inte bättre! Det fungerar i 2 veckor och sen utan att jag gör nått pajar den. Profilbilderna försvinner vid sms och skärmsläckaren försvinner. Jag blir tokig!!
Efter jobbet har jag lämnat flaskor, kartonger och tidningar oh storhandlat på ICA maxi. jag blev totalt slut efter det så nu väntar soffan, te, marabou mintchoklad och Another cinderella story som jag spelade in på Canal + igår. Sen ska jag lägga mig! Min huvudvärk vill fortfarande inte släppa. Men det positiva är att jag har massor med gott i både frys och kylskåp!! =)

God morgon!

Än så länge verkar jag ha sovit bort huvudvärken.. Som vanligt när man lägger sig i sängen och ska se film så somnar man ju.. Men skönt det att få sova ut! Idag börjar en ny vecka med nya problem. Alltid lika spännande.
Nu ska jag försöka få ner den tunga säcken till bilen så jag kan lämna den i myrornas container på väg till jobbet.. Fasar redan...
Ha en bra dag!

söndag 13 september 2009

Huvudvärk


Min huvudvärk vill inte släppa. Så jag har lagt mig i sovrummet och tänkte se filmen notting hill. Jag har haft ont i över ett dygn nu, det kan inte vara normalt. Jag trodde det skulle bli bättre med sömnen förut men icke. Det kändes lite bättre med ben & jerry glassen men det gick snabbt över. Idag har jag märkt hur fort det blir mörkt på kvällen. Inte klokt, var inte länge sen man kunde sitta ute och njuta av kvällssolen. Har haft en släng av söndagsångest igen idag. Nu tar det några månader sen. Men det börjar kännas som det är dags att träffa någon nu.. Inte bara leva ensam hela livet. Jag funderar på att bli medlem i match.com. Men jag kommer ju aldrig våga träffa någon där. Men jag vill verkligen inte träffa någon på krogen heller. Så vart finns han? Men imorgon är det måndag och då kommer det kännas ok att vara tråkig lugn singel igen. Nej men jag missar ju hela filmen när jag ligger här och skriver till er. Sov så gott!

Eftermiddagslur

Idag har det varit en riktigt mysare dag! En bara vara hemma dag! Riktigt härligt faktiskt! Jag var lite sugen på att åka ner på stan i morse men nu är jag glad att jag bara haft en dag och slappat. Efter maten tog jag en tupplur i soffan! Jag låg och läste och mitt i ett spännande mord åkte ögonen igen =). Så jag la ifrån mig boken och sov middag några timmar! Det är verkligen underskattat! Men jag hade full koll på klockan i huvet så jag vaknade så jag hann duscha och ska sätta mig i soffan igen lagom till söndagsserierna! Nu är det One tree hill, Priviliged, Ensam mamma söker och sen är det Notting Hill. Jag börjar bli hungrig igen, men har inget hemma.. Jag skulle ju storhandlat idag... Jaja, jag tyckte mig skåda en Ben & Jerry glass i frysen =)

Fläskpannkaka

Matdags! Jag har tagit mig ork att "slänga ihop" en fläskpannkaka. Väldigt gott må jag säga! =) Oh det bästa är ju alla matlådor som blir.
Annars händer det inte så mycket här uppe hos mig, ligger mest i soffan. Ser på Idol och läser min läskiga bok imellanåt. Min huvudvärk som kom smygande redan igår kväll har fortfarande inte släppt! Jag vägar att tro att det är Rödvin jag börjar bli "allergisk" mot! Nej, det var nog bara för lite sömn... Jag har beställt 12 st böcker på Bokus! Så nu har jag hela hösten räddad! =)

PUH!

En hel sopsäck har jag fått ihop!! Massor med kläder, jackor och 3 par skor som gömde sig i stora garderoben! Jag har 4 st garderober att gå igenom och en sopsäck får räcka.. men så mycket kläder jag har! Och jackor... Nu kastade jag alla mina gamla kappor som saknar knappar =). Nu ska jag bara få ner allt i bilen.. Hela säcken, tidningar, kartonger, pantburkar mm som jag tänkte slänga. Imorgon kanske? det är mer lockande att vila lite nu..

Höst!

God morgon!
Idag är det äkta höst ute! Träden utanför mig har sakta men säkert börjat ända färg. Underbart.. Idag kommer bli en riktigt hemmamys dag! Jag ska fortsätta mitt städande och ta mig an garderoben. Jag gjorde en stor rensning för ett år sen och idag tänkte jag ge allt som jag inte använt det senaste året till Myrorna.
Alla idolavsnitt skulle vara repris nu på tv 4 så tänkte ha dom på =).

lördag 12 september 2009

Tessan is the winner!


Tessan och andreas tävlar i vem som kunde göra flest armhävningar, Tessan vann men andreas spänner glatt sina muskler :-D

Redo för äventyr


Nu är jag färdig klädd för kvällens äventyr. Vem vet vart det här kommer att sluta... Det kommer i alla fall att börja med pizza och vin hemma hos mig. Tessan är på ingång. Då får vi se om städningen får godkänt. Nu hänger det kläder lite här och där men lite borde synas. Jag sitter i hallen av alla ställen och dricker en breezer vattenmelon. Mums! Medeltiden är en spännande tid, och helt fel lag vann på riddarspelen! Men trevligt tar det. Vi promenerade runt och riktigt mycket folk var utklädda. Nej, nu ska jag ringa och beställa lite pizza! Ha en bra kväll!

Ta da!


Ni som varit hos mig vet hur mycket skor jag hade och hur mycket det stod på golvet överallt. Här kommer en bild på hur tomt det är nu! Oki, jag har många svarta skor.. Men ändå!

Färdig!!!

Äntligen färdig med städningen!! Det tog 3 timmar!! Men nu är det "nog" rent överallt och jag ska bara bära ner massor med kassar till bilen som jag ska orka slänga. Eller mina skor ska jag skänka till myrorna. Ett praktiskt sätt att göra sig av med det man inte vill ha. Nu slår det mig att jag inte dammat av mina tavlor.. Men men.. det får bli nästa gång!
Snart ska jag åka iväg till Sörrping och möta upp tessan för att kolla in riddarspel och annat trevligt. Men först hag jag förtjänat en lugn stund i soffan med min bok.. Vars 1a kapitel slutade med "Mamma, snögubben kommer döda oss".

Agneta...


Titta här! Ja har kastat en stor påse med skor! Titta! Jag kan slänga skor! Det känns faktiskt bra att rensa bort dom jag ändå aldrig använder. Dom som jag bara har ifall jag kanske ska ha dom någon gång. Nej, nu åker dom bort och mer plats blev det till nya! Jag kastade bla mina partyskor! Mina svarta pumps! Men dom har verkligen gjort sitt nu. Jag har haft riktigt roligt i dom... Alla kryssningar tex.. Men jag ska köpa nya. Det är så långt jag kommit hittills i min storstädning. Nu ska jag äta en stor frukost och få lite ny energi.

Snömannen


Jag ångrar mig redan... Jag har valt en riktigt läskig bok nu. Jag höll i den och citroner gula. Men nu ångrar jag mig innan jag ens börjat läsa.. Årets idol är riktigt bra! Jag har flera favoriter, majoriteten är killar med gitarr.. Men han som sjöng sist igår är ju helt klart en favvo. En spännande nyhet från skarphagen är att de bytt ut alla lampor i trapphuset. Så nu tänds det automatiskt när man kommer in och på varje våning. Det är bara det att sensorerna inte reagerar fören man står precis under dom... Men det är väl en vanesak. Nu ska jag bege mig in i boken... Natti natti

fredag 11 september 2009

Livet är en fest..


Så låter slutlåten på toras pass.. Jag var helt slut idag! Sen har jag tappat mina hårnålar så idag fick jag köra med håret utsläppt oh det bara rann svett. Men såklart härligt. Jag läste ut boken igår så nu är jag mellan 2 böcker. Efter att bara ha läst lättsamma tjejböcker ska jag ta mig an en deckare. Ikväll blir det idol och pirater hos Tessan med carina. Ska bli mys med lite fredagsmys! Jag måste ju ladda nu för min storstädning imorgon.. Men jag hade väldigt gärna varit på collage i stockholm inatt för där är backstreet boys.... Väldigt dålig planering att jag fick reda på det här idag! Men men, Cicci du får helt enkelt gå dit, ta massa kort och autografer!!

torsdag 10 september 2009

Tidigt


Ikväll är jag tidigt i säng! Dels är jag super sugen på att läsa min bok och så känner jag mig helt färdig. Stressad och trött. Massor på jobbet och jag hinner inte med det jag ska göra, mamma är värre och jag känner att jag vill göra så mycket på en gång. I helgen har jag sagt till mig själv att jag måste storstäda.. Inte min starka sida, jag har fortfarande kvar den flaska ajax som jag fick av agneta när jag flyttade hem i från en gång i tiden.. Det säger väl allt om min städning. Men det är nog en av de värsta sakerna jag vet och då skjuter man på det. Men nu är det kris! Till och med jag tycker det är snuskigt och då har det gått långt. Men det här stressar mig redan nu. Filmen ikväll tar bra. En film för den lite äldre kvinnliga publiken. Jag gillar verklighets baserade filmer. Men slutet på filmen kunde varit bättre, men man kan ju inte skriva om verkligheten. Imorgon tar det fredag igen. Den här veckan har gått för snabbt. Nu är det dags att fara in i bokens värld. Sov så gott!

Förhandsvisning Julie & Julia

Idag är det dags för ännu en förhandsvisning och denna gång är det filmen Julie & Julia. Jag har inte hört någonting om filmen men Maryl Streep är ju bra!
Annars händer det inte så mycket idag.. Får lev. besök kl 11, inget avancerat. Har noll i motivation att jobba, men lika bra att pallra sig dit..
Ha en bra dag!

onsdag 9 september 2009

Stor dag!


Idag är en stor dag. För första gången har jag lämnat ut min nyckel till någon som inte är min familj. Men jag tröttnade helt enkelt på att behöva öppna åt Tessan stup i kvarten. Träningen tar rätt tråkig. Men nu sitter ja i Tessans soffa med min sallad.

Danspasset


Nu sitter jag på friskis och väntar på att danspasset ska börja. Segt värre.. Har drivit på stan och hållit Tessan sällskap när hon storshoppade träningskläder. Vi hämtade ut biljetter till förhandsvisning imorgon igen. Den här gången är det filmen, julie & julia. Det tar ovanligt lite folk. Men det beror nog på att det inte gick ut något mail den här gången. Hungrig är ja.. Men jag har köpt hem en paussallad som ska avnjutas till idol sen i soffan! Jaha.. 20 min kvar här.. Hur ska jag fördriva tiden nu då?

tisdag 8 september 2009

Ullaredbloggen!!

Det finns en blogg!!! Från Ullared!! Jag har lagt till den bland mina favvobloggar här till höger! Bla ska de ha större julavdelning i år än förra året =). Samt att de fortfarande har glödlampor kvar!! Det är nästan så man måste åka direkt för att bunkra! camilla har skrämt upp mig nu att lågenergilamporna kommer se jättefult ut..
Ikväll har varit en värdelös kväll, jag har sutit framför facebook nästan hela tiden.. Helt slut i huvet är jag med några ribbons har jag fått ihop! Whoho!
Nu kanske jag ska slita mig och sätta mig i soffan eller kanske lägga mig och läsa??

Kallt!


Igår hade vi 18 grader på kontoret, så idag har jag avklippta vantar på mig! Ska det verkligen behövas?

Seg dator..

Jag blir så trött på min dator.. Igår rensade jag den från onödiga program och defragmenterade den. Blev det bättre?? Nej.. Jag vet inte hur jag ska få den snabbare.. Köpa en bärbar istället?? Det skulle vara skönt, oh sen ha mobilt bredband så jag kunde ta med den överallt. Jag ska fundera på saken... Den här kan ju stå här i hörnet som en dammsamlare tills någon är i behov av den. Då ska jag ha en snabbb en!
Idag händer väl inget spännande. Förhoppningsvis är inte alla sjuka.
Ikväll börjar IDOL kl 20!! det måste man ju kolla in.

måndag 7 september 2009

Trött, tröttare, tröttast..

Det är jag för tillfället. Dagen tuffade på i rask takt eftersom vi var 2 borta i min lilla grupp och då blev det att jobba... Efter jobbet mötte jag upp Camilla nere på stan och gick till Pizza pappa Grappa. Smarrigt värre, och som det inte var nog gick vi till Espresso house och tog varsin stor Mocka latte... Den satte sig lite väl långt upp i halsen på Camilla så hon valde att avbryta kvällen.. Hoppas verkligen du mår bättre nu! Jag mötte istället upp Tessan oh Carina för förhandsvisningen. Jag tyckte filmen var över förväntan bra! Oh publiken applåderade när den var slut. Det är inte ofta man hör det. Jag tror jag tyckte den var så bra eftersom jag kunde relatera till huvudpersonen, kunde förstå hur hon kände sig.. Sen grät jag en skvätt i bilen hem när ingen såg =). Filmen berörde mig helt enkelt.
Nu är klockan lååångt över min sovtid, så det är bäst att skynda isäng!!
Natti natti

God morgon!

Idag är det förhandsvisning av filmen Prinsessa kl 21. Ett spännande projekt, för jag tror inte filmen kommer vara bra. Men det återstår att se.
Men innan dess ska jag överleva en måndag på jobbet.
Igår kväll kom Tessan över och vi åt scones och drack te och såg på den läskiga filmen "Den utvalde" som var på 5an. Jag satt bakom en kudde större delen av slutet =). Söndagarna är riktigt mysiga med serier nu! Först Greek (som kommer att ersättas av One tree hill på söndag!!) Priviliged oh ensam mamma söker. Självklart hejar jag ju på killen från Norrköping! =). Men jag har liiite svårt att förstå den "40" åriga mamma som bara valde killar mellan 22-30 när hon hade en 17 årig son?? Men det kanske är lammkött man ska ha?? Ja.. en 18 åring kanske??? *rysning* nej fy.
Ha en bra dag!!



söndag 6 september 2009

Frukost!


Vi hade en super mysig kväll igår. Låg och såg 2 tjejfilmer innan båda däckade. Båda är inte helt i form, Cicci har jag nog smittat med min släng av svininfluensan. Oh jag har börjat få ont i halsen igen. Nu sitter vi och äter lyxfrukost och sen har vi köpt 2 chokladkakor och ska se den underbara filmen the holiday!

lördag 5 september 2009

Myspys


Det blev en myspys kväll med te, chips och tjejfilm! Jag börjar få mot i halsen igen. Inte bra! Lite hosta smyger sig på oxå. Vi har ätit kanongod mat och pysslat med farmen. Det går så snabbt på Ciccis dator. Inatt ska jag premiärsova på en uppblåsbar madrass här som tog säkert 20 min att få upp. Jag har ont i nacken dels av att bära alla kassar idag och så sov jag illa inatt. Mina kära pojkar andreas och jocke ringde och ville ha fest inatt kl 12.. Var inte direkt så sugen på det. Men jag håller med dom om att det tar för länge sen vi festade! Nu kanske jag ska ägna lite tid på filmen. :-)