måndag 31 augusti 2009

Myskväll


Tessan kom över på myskväll och jag stod för maten och hon hade med sig snacksen! Bara massa gott som blev över sen kräftskivan! Vem behöver leva nyttigt? Vi ska se fools gold som jag spelade in igår.

God morgon..

Ännu en vecka har passerat och en ny har börjat. Från och med idag ska jag sluta vara en soffpotatis och börja "leva" igen. Inte bara stanna hemma och vara tråkig... Vi får väl se hur länge det håller... =) Var det inte nått bra på tv ikväll? =)
Träningsvärken börjar redan komma i rumpan, det kan inte vara ett bra tecken.
Annars inget roligt att rapportera =)
Ha en bra dag!

söndag 30 augusti 2009

Äntligen!


Då var träningen igång igen! Underbart. Jag köpte årskort idag och då fick man en present från body shop med bla ett presentkort på sminkning. En trevlig bonus. Jag passade på att köpa en sallad på paus oxå. Ska bli riktigt lyxigt i soffan med söndagsserier och film.

Rensning


Jag har haft rensning av min byrå i sovrummet med underkläder och strumpor. Det blev en hel del som ska kastas. Massvis med strumpor rök den här gången. Nu måste jag ju köpa lite nytt :-D. Regnet öser ner ute och det är riktigt mysigt att sitta i soffan och se spider man 3. Det är ju kärlek i den ju :-D. Nu känns det nästan lite jobbigt att ta sig ner till stan och träna.. Men lika bra att försöka komma igång.

God morgon!

Idag är jag uppe alldeles för tidigt för att vara en söndag.. Speciellt när jag inte har någon tid att passa. Igår var det dags för Tessans årliga kräftskiva! För en gångs skull var det riktigt städad. Inga spyor eller någom som blev för fullt. =) Själv höll jag mig nykter och var riktigt tråkig oh följde inte med till Bomull. Men jag hade inte en liten gnutta av lust att festa eller dansa. Var mest sugen på en kväll med vänner och det fick jag. Börjar jag bli gammal?? I fredags när jag hämtade Cicci på stationen kom jag lagom till alla frackarna och nollorna skulle åka iväg till nollefesten på okänd ort.. Det var 10 år sen jag var den där lilla osäkra nollan och 8 år sen jag var den dryga fracken =). Men snacka om nostalgi.. Jag stod utanför min bil oh tittade på dom, alla fulla ungdomar och som de betedde sig.. Men men, de hade säkert en toppenkväll!
Idag händer nog inte heller så speciellt mycket, vill verkligen komma iväg och träna kl 16! Det är ett extra insatt pass med min favvo och den här helgen tränar alla som vill gratis på Friskis! Oh bjuder på tårta gör dom. Mitt träningskort går ut på tisdag så ska passa på att köpa ett nytt och komma igång med min träning igen!




















































fredag 28 augusti 2009

Fredagsmys..

Äntligen fredag!! Oh helg oh jag mår rätt så bra!! Har fått magknip som har suttit i över ett dygn. Det kommer och går men ingen aning om vad det kan vara. Det händer inte så mycket hos mig, jag slappar mest i soffan, läser Shopoholic-böckerna (är på den 5te nu) och ser på film.. Inget roligt alls. Ikväll kommer i alla fall Cicci hem igen!! Då blir det fredagsmys =). Jag har köpt hem Stinas kyckling och Ben & Jerry glass som vi ska smaska på och såklart chips! Oh dipp till henne =). Det blir väl att ligga i en varsin soffa och se på film antar ja. En lagom fredag när man är trött efter veckan som gått.
Imorgon är det dags för Tessans årliga kräftskiva så man måste ju ladda batterierna tills dess! =) Fast jag funderar på att köra nyktert (trots Mickes protest att jag kommer förstöra hela festen). Men jag vill ju bli helt frisk och cykla på natten nu är nog inte att rekommendera från doktorn. På söndag hoppas jag på att kunna träna igen!! Hoppas hoppas....
Nej, nu ska jag pallra mig ner till busstationen och hämta "hem" cicci igen!
Ha en bra kväll!

torsdag 27 augusti 2009

Hostfri natt!!

Äntligen hade jag en hostfri natt!! Iofs vaknade jag en del under natten men ingen hosta! Whoho! =) Men jag vågar ändå inte gå och träna riktigt än.. trots att favvo passet är ikväll kl 18. Det får vänta till nästa vecka, då jäklar!!!
Annars händer det inget speciellt här.. Tänkte att jag skulle städa igår, blev ju inget med det =). Men tvättade en hel del.
Nu är det ännu en dag med jobb som väntar.. Tyvärr hostas det och snuvas från en del bås.. Men jag känner mig oskyldig till smitta =).

Frågor och svar på aftonbladet.se om svininfluensan...

Hur vet man att man fått svininfluensan?
Tage Andersson
Svar: Känner du att du har insjuknat plötsligt, ont i halsen, feber, torrhosta, då är det troligt att du har svininfluensan. Men det kan alltid finnas andra infektioner som kan orsaka samma sak.
(Stämmer bra in det... men vi hoppas att det är andra infektioner)

tisdag 25 augusti 2009

Smultronstället


Idag har jag äntligen orkat mig ut och göra något efter jobbet! Jag möte upp Tessan i Sörrping och vi gick på smultronstället och åt glass. Riktigt gott! Jag tog en twin peaks. Lite väl mäktig bara. Dom glömde att ta betalt av oss men ärliga som vi är lämnar vi pengar när vi går fast dom räknat kassan. Huvudet har inte varit med idag men jag har kämpat mig igenom dagen ändå. Tydligen hade jag åldrats eftersom jag hade glasögon och skjorta oh såg väl lite väl präktig ut tyckte vissa på jobbet. Notering till mig själv, inte mera glasögon till jobbet fören jag är över 30 minst. Nu ska jag försöka sova. Inatt vaknade jag av en man som stod utanför hos mig och skrek åt någon. Oh jag ska bo i ett lugnt område... Natti natti

måndag 24 augusti 2009

Hur ska jag orka?

Jag vet inte riktigt hur jag ska orka jobba idag.. Känner mig helt slut.. Men det är bara att bita ihop och åka iväg. Jag har drömt om det där jäkla FarmVille inatt. Paniken över att inte hinna skörda innan grödorna dör... Jag ska bara samla lite medaljer sen ska jag sluta.
Nu är det nog full styrka på jobbet! Riktigt trevligt att det äntligen är som vanligt och att alla är på plats. Min mage känns lite ur balans så ska komma ihåg att inte dricka något kaffe idag..
Ha en bra dag!

söndag 23 augusti 2009

Nytt försök..


Nu har jag sagt hej då till Cicci.. Snyft.. Men hon kommer ju hem nästa helg igen.. Men känns ändå sorgligt ju när hon varit hemma i drygt 3 veckor och har kunnat sets varje dag. Nu har jag även skördat och odlat nytt på facebook så lite soffmys är välförtjänat tycker ja. Hittade jönssonligan på 4an. Underbart väder är det ute oxå!

God morgon!!

Idag fyller min lilla lilla pluttunge hela 18 år!!!! Mycket grattis och presenterna får du förhppningsvis i veckan.. =) Ungen har ju dragit till London för att undvikit firning =). Livsfarligt med en 18-åring i familjen.. jag minns ju hur jag var i den åldern oh Vivvi påminner skrämmande mycket om mig ibland så i höst (nu när Vivvi flyttar in till stan) kommer jag gå utanför hennes lägenhet varje fredag/lördags kväll och spionera!! =) Det är väl sånt en moster gör? 18 år... Jag kommer ju ihåg när hon bara var en liten skruttunge .. *snyft*... Nu börjar hon bli vuxen...

Idag vaknade jag kl 10 och kände mig så gott som pigg!! Inte frisk, men pigg!! Äntligen!! Det tog bara drygt en vecka... Inatt har varit en pärs och jag har vaknat flera ggr och hostat halsen av mig. Men nu känns det rätt så ok.. Lite frukost med honungste så!
Igår hade Cicci oh jag Arn- maraton! Jättemysigt att sitta inne en lördagskväll med chips och te och myskläder mitt i Augustifesten.. Men men det gjorde inget =). Vi köpte hem från Spicy hot och hade en lyspys kväll med tända ljus. Idag mår jag ju bättre så nått positivt måste det haft med sig! Cicci tog på sig ansvaret och startade en FarmVille farm åt mig på Facebook. Väldigt vänligt... Nu har jag bekymmer över när jag ska skörda, så och alla djur man ska samla.. Jag kommer ju inte ha nått liv! Kommer ju bara styra mitt liv från när mina grödor är klara på åkern... Oh my god... Tur att vi inte kommer åt facebook på jobbet!
Idag åker Cicci tillbaka till Stockholm oh igår var Emelie (mer eller mindre dödssjuk) här och sa adjö... Det känns tungt när dom åker tillbaka hem och man inte ses lika mycket längre... Emelie hann ja ju inte alls träffa så mycket som var planerat.. Dumma sjukdom! Cicci stackarn kommer ju vara dödssjuk nästa vecka efter att ha hängt med mig ändå =).
Jag lämnade in min mobil i fredags och nu är den som ny! Nu ska jag bara koppla ihop Blogger med mobilen så ska jag mobilblogga igen =).
Nu måste jag ägna mig lite åt min farm! =)

fredag 21 augusti 2009

Ännu bättre

Nu känns det helt ok! Lite halsont och seg i kroppen men annars! =) Har fått i mig mat och fått frisk luft. Var nog det som behövdes. Men jag ska kanske inte vara för optimistisk för ikväll lär jag väl må skit igen.. Men men... Ikväll väntas tjejmys med brudarna! Så nästa vecka ligger väl hela bunten i samma skit som jag har.. Men jag har inte den diciplinen att jag håller mig hemma.. Ber om ursäkt i förväg..
Jag har haft mobilen inlämnad idag! Det var ett systemfel, eller en mjukvara som inte var uppdaterad.. så tyvärr försvann de nr som jag sparat på den nya mobilen, men i övrigt fanns allt kvar! Bilder och musik! Så nu har jag lagt tillbaka alla kontaktbilder där de ska va och fixat och donat.
Nu ska jag lägga mig i soffan och vila lite inför kvällen..

Bättre

Att vara sjuk är inte min starka sida... Det är nått jag verkligen inte är bra på! Inatt kom straffet för att jag var utanför dörren igår iom feberfrossa.. Så kl 1 tröttnade jag och tog mina älskade tabletter och sov till kl 7! Härligt. Nu känns livet lite enklare, jag har bara lite ont i halsen och är mest matt. Men det har att göra med att jag inte ätit på 2 dygn... Men idag ska jag få i mig mat! Oh jag ska bli helt frisk!! Så är det bara! Min mobil är ju kajko så den ska jag ner på stan och lämna in idag och så är det ju marknad!! Det händer ju nått i Norrköping för tillfället! Vem kan vara sjuk då?? Jag har laddat handväskan med diverse tabletter och ska bege mig ut...
Håll er hemma gott folk så ni inte smittas!! =)

torsdag 20 augusti 2009

Sjuk!

Det blir inte direkt bättre min sjukdom... Hela dagen idag har spenderats sovandes i soffan/sängen med bikini på! Eftersom planen var att jag skulle gå ut och njuta av vädret... Det blev inte så... Inte har jag ätit sen igår lunch. 2 skålar med corn flakes räknas inte som mat, men jag får inte ner nått genom halsen. Inte kan jag prata heller så ska bli spännande det här hur jag ska kunna överleva Rix dagen. Men ner ska ja!! Jag har tagit ipren och Panodil bara för att överleva. Nu har förkylningen satt sig på öronen så när jag sväljer gör det inte bara förbannat ont i halsen, det kommer genom öronen oxå... Det jobbiga är att jag inte kan svälja saliv, utan var gång får gå till toan och spotta och det är inte heller smärtfritt...
Det är så härligt väder ute och det var verkligen inte såhär jag skulle spendera min semester.. Jag vet inte hur jag ska komma ner till stan heller, jag har ingen ork att cykla eller gå oh vart ska jag ställa bilen? det kommer ju vara massor med folk nere på stan. Men mitt största problem kanske borde vara att få i mig nått att äta??

onsdag 19 augusti 2009

Semester & sjuk!

Nu var det lääänge sen jag skrev nått... Men jag har ingen ork.. Är sjuk.. Halsen svider och det är jobbigt att både prata och svälja, näsan rinner och jag är matt i hela kroppen. Men med Ipren och Panodil blir livet lite lättare. Nu har jag semester oxå!! Tanken var att Emelie skulle bo hos mig några dagar men hon är oxå sjuk... Så det var bara att ställa in. Ikväll hade jag sett fram emot en kväll med brudarna på stan med fyrverkerier osv men det klarar ja inte. jag jobbar verkligen för att jag ska orka med imorgon.. Men just nu känns det tungt.
Trots att jag sovit efter jobbet (ja jag tog tabletter oh gick till jobbet) har jag nog inga problem att sova igen. Igår somnade jag vid 20! Det är mitt liv för tillfället.. Om bara halsen började fungera skulle jag vara tacksam...
Sov så gott!

tisdag 18 augusti 2009

God morgon...

Jag tror jag börjar bli sjuk.. Det började lite smått igår kväll med hosta och kli i halsen och inatt har jag vaknat från och till. Nu på morgonen har jag halsont, trött i kroppen och lite hosta. Svininfluensan?? =)
Nej jag är nog bara lite förkyld och det kommer gå över när jag proppat i mig C-vitaminer idag och bara legat på soffan hela kvällen.. Hoppas ja. Jag har inte tid att bli sjuk! Måns kommer ju till stan på torsdag! Oh Andreas Johnsson! Jag ska ju stå längst fram med Måns skrivet i pannan och skrika högst!! =)
Filmen igår, Beck - I stormens öga, blev jag faktiskt lite besviken på. Jag tyckte både Beck och Gunvald såg slitna och oengagerade ut. Men jag var ensam av oss 4 att tycka så, så filmen var säkert bra och jag kanske var ur balans redan då.
Min älskade mobil har spårat ut bara 2 veckor efter att jag köpt den... Det började nästan direkt med att när jag fick mess lös inte mobilen upp när jag skulle läsa. Sen i söndags försvann alla mina kontaktbilder som kommer upp när någon messar eller ringer och igår försvann min bakgrundsbild. Oh även fast jag lägger tillbaka den visas den inte. Kundtjänst säger att jag måste lämna in den för systemfel oh att de haft flera av den här modellen inlämnad. Så ikväll ska jag ta tag i att överföra allt på gamla mobilen igen, bilder, musik mm.
Jag har valt en höstig outfit idag, tyckte det passade mitt humör.. trött och hängig =).
Oh jag längtar till att få komma hem från jobbet igen.... soffan och mina söndagsserier och en kopp te... Istället väntar fakturor och problem..
Ha en bra dag!

måndag 17 augusti 2009

Back again!

Oj oj... jag vaknade till liv först vid 17 tiden igår. Det blev en hård kväll, men ack så kul ja hade =). Hemma hos mig shotades det och dracks som aldrig förr =). sen på Bomull blev det en tequila. Lite dansande och lite sällskapande och kvällen var lyckad. Men det fick man ju tyvärr sota för igår... Emelie åkte hem vid 3 och då gjorde ja ett tappert försök att bli människa och ta mig ner till stan för att käka pizza med Cicci. Sen blev det fotboll igår! Var faktiskt helt oki! Det blev ju vinst =). 3 coca cola senare var vi på väg hem till mig för att laga blåbärspaj och se på film. Tessan, Cicci och jag var på samma nivå och när jag äntligen la mig för att få sova tog det max 2 min! Men det var det helt klart värt, för det var lääänge sen jag var ute på krogen nu.
Idag vankas bio! Förhandsvisning av Becks nya! Så innan det blir det lite käk nere på stan med brudarna Camilla, Cicci samt Tessan. Ska bli sååå trevligt så. Men först måste man ju jobba idag.... Men det är bara 3 dagar den här veckan för sen har ja semester igen =) Om så bara för en långhelg men det är ju mitt i Augustifesten =)
Ha en bra dag!

lördag 15 augusti 2009

Fest!


Mitt hår blev kanon tycker ja. Kort och ljust som jag vill ha det. Efter shoppade vi loss ordentligt. Jag fick med mig ett par nya skor och en hösttröja bla hem. Nu har vi ätit tacos och dricker vin innan vi ska gå över till rom & cola och baccardi razz. Tessan är på ingång oxå. Det råkar ju vara så att jag har mintu hemma..... Kan det bli bättre? Oh lillplutt kan ju läsa att moster ska dricka saft hela kvällen! :-P tyvärr regnar det ute men än är det några timmar tills vi ska till bomull. Ha en bra kväll och kom gärna till bomull! Puss och kram från emelie & mig!

Yes man


Ikväll var det iskallt ute! Oh massa mygg! Men vi hade trevligt. Jag har köpt fun light till soda stream i 3 smaker. Cola, fanta och sprite. Så ikväll prövade vi fantan. Riktigt god! Oh så praktiskt och billigt mot riktig läsk. Nu sitter vi i varsin soffa med en kopp te och ser på big daddy på tv 6. Det känns riktigt bra att ha någon här sent och bara se på film med och som ska sova kvar. Jag kanske borde ta tag i det här med att hitta en själsfrände.... Nej, jag har ju världens underbaraste vänner. Vem behöver killar då? Oh på tal om vänner ska jag ta hand om den som är här nu! Sov så gott!

fredag 14 augusti 2009

Svininfluensan...


Det är viktigt att titta sig i spegeln varje morgon så man inte har blivit smittad... =)
Nej allvarligt talat, man ska se allvarligt på det här.. Men som chefen uttryckte det idag, vår generation har inte upplevt något sånt här så vi tror automatiskt att allt ordnar sig och det händer inte mig..
Inom en kort stund kommer Emelie hit och ska spendera helgen här! Ikväll är det utebio, Yes man som står på schemat. Det ska bli riktigt roligt! Sista utebion för i år för mig.. Snyft.. Men i år har jag ju i alla fall varit där till skillnad från förra året. Imorgon ska jag fixa håret!! Längtar riktigt mycket till att få klippa av mig det! Slitet och blekt är det så ska bli underbart.
Ha en bra kväll =)

God morgon!

Fredag!! Härligt! Snart kommer helgen och solen är tillbaka och det verkar som att den stannar! Whoho! Då gäller det att passa på att göra alla sommaraktiviteter man vill göra en sista gång innan hösten (äntligen) kommer... =)
Idag borde nog träningsvärken från igår krypa sig på.. Passet var ju inte helt klart men i helhet kommer det nog bli helt ok. Det kändes som hela passet bestod av armhävningar..
Jag har inte så mycket att berätta längre.. men ja.. här är allt bra! =)
Ha en bra dag!

torsdag 13 augusti 2009

God morgon!

Igår var det en riktigt bra kväll i soffan! Först läste jag ut min bok, sen såg jag Greek, Gossip (som jag hade kvar på gamla boxen säsongavslutningen) och Priviliged. Oh naturgodis hade jag köpt till och tända ljus hade ja =). Oh självklart myskläder. Härligt med såna kvällar ibland. Nu blir det inga ensamma myskvällar på ett tag. Ikväll nalkas nämligen träning igen!! Igentligen har Friskis stängt den här veckan men min absoluta favvoledare ska hålla sitt pass idag som träning med nya korregrafin! Oh självklart är jag på plats! Eva fixade schemat till mig igår så nu har jag pluggat inte och lagt upp en bas för hur och när jag ska träna under hösten. Riktigt längtar till allt är igång! Jag ska köpa med mig en sallad hem från Paus för att lyxa till kvällen lite =)
Men först är det ju jobb som gäller.. Igår blev svininfluensan väldigt verklig på mitt jobb. Men vad händer om någon smittad tar en vara som ska ut till ett sjukhus, äldreboende? Vi har i alla fall vidtagit åtgärder hos oss och från och med nu kommer ja vara bacillfri. I alla fall på jobbet =).
Fast vem vet, jag kommer säkert bli så van att jag köper "sprit" och har med mig i handväskan hela tiden och gnider händerna i.
Ha en bra dag!

onsdag 12 augusti 2009

God morgon!

Filmen var helt underbar igår! Jag var både festsugen och nöjd med mig själv när jag sett den. En typisk amerikansk tjejfilm! Den ska inhandlas när den kommer på DVD.
Idag är en vanlig tråkig onsdag, mulet oh regn. En riktigt ligga inne och läsa dag. Men jag ska ju iväg till jobbet...
Ha en bra dag!

tisdag 11 augusti 2009

Mamma har skaffat Facebook!

Behöver ja säga mer!! Här kommer man hem efter en härlig fika på paus med Camilla och mellanlandar framför datorn och har fått en vänförfrågan! Kul tänkte ja, oh så är det mamma!! Jag ringer hem och frågar Why!!!! men men jag förvarnar att jag har rätt mycket festkort och hon får skylla sig själv om hon vill se dom =). Så jag antar att hon hittar hit senast imorgon! Hej hej mamma! Eftersom jag skyltar på facebook med blogglänken.
Men men.. Vad ska man göra när man har en så hipp mamma som hänger med i trenderna?? HM!
Snart ska jag åka ner på stan igen och gå på bio med Tessan. Jag har beslutsångest om jag ska köpa godis eller popcorn till filmen... Nått måste man ju ha =).
Min brända läpp har fått för sig att spricka nu... En gång på jobbet och nu hemma. Inte roligt alls...

God morgon

Igår var inte mobilbloggen och jag sams riktigt. När jag skulle publicera ett inlägg kom ett gammalt som jag inte kunnat publicera tidigare upp men inte mitt nya... jag tror det släppte nu när jag testskickade lite bilder. Men stört att det inte fungerar som det ska...
Idag blir en vanlig dag på jobbet och efter ska jag träffa Camilla för en fika! Sen senare blir det förhandsvisning av filmen "The ugly truth". Jag har lite för höga förväntningar på filmen tror ja, men jag hoppas det är en riktigt bra kärleksfilm.
Jag har världens tråkigaste matlåda idag så jag vet inte hur jag ska kompensera det riktigt...
Ha en bra dag!

Minigolf och beck


Jag har förlorat i minigolf! Rätt stort... Tessan och jag tog en sväng till himpa och spelade. När vi spelar som bäst ringer emelie och säger att om 9 min är hon i stan! Så vi startade en tävling vem som kunde ta sig till eber snabbast. Tessan och jag vann!! Det var så kul att träffa henne igen! Nu sitter ja hemma hos tessan och äter rostade mackor och te och ser på beck! Mys med tända ljus. Lite höst :-D

måndag 10 augusti 2009

Sol och bad


Igår blev en lugn kväll, vi satt ute till sent och sen gick vi en promenad runt campingen. Riktigt stor och fin camping med massa med husvagnar. :-) nu på morgonen har vi städat och ätit en god frukost ute och nu ligger vi på stranden och njuter av ännu en dag med sol!

Aj aj aj

Inatt har jag vaknat några ggr av att min underläpp gjort ont och jag har smörjt den med vaselin. Oh så nu när jag går upp ser jag att den är 3 ggr så stor som vanligt!! (jag tog kort men det var inte publicerbart...) Så jag har försökt att ha en frysklamp på den nu på morgonen men det har resulterat i att den blivit lite vit =). Ser inte klokt ut men vad ska jag göra? Tur att jag inte ska ligga i solen idag helt enkelt! Hela ansiktet är i behov av skugga om man säger så....
idag kommer en hel del tillbaka till jobbet och jag är inne på min 4de vecka nu.. Sjukt fort går tiden..

söndag 9 augusti 2009

Underbar helg!!

Idag har det tyvärr inte gått att mobilblogga från stranden, tur var kanske det? =) Men vi har haft det super även idag! Strålande sol! Igår var det en lugn kväll, vi satt vid stugan och lyssnade på coverbandet som spelade till 22 och sen tog vi en lååång promenad runt campingen. Det var en riktigt stor camping! Väldigt fin och massa med husvagnar =). Imorse stod klockan på 9 och vi tog tag i projekt städning. Diskrummet hade en diskmaskin som bara tog 1-3 min att köra!! Gissa om vi använde den flitigt?? =) Vid 11 kom vi ut på stranden och låg där till 18! Jag är bränd om man säger så.... Men så ska det väl vara när det kan ha varit sista underbara helgen med strandmys?? På vägen hem gjorde vi en avstickare i Söderköping och åt på Göra källare vid kanalen. Riktigt mysigt!
Jag längtar redan tillbaka ner till Västervik och bara få ligga på sandstranden i en brassestol med min bok... Men men... Imorgon är det jobb igen.. Men det känns som jag haft en veckas semester och åkt iväg på solsemester =). Underbart vad lite som krävs för att man ska bli glad!

Grillning


Vi låg på stranden till 7! Sen blev den den välförtjänt dusch innan det var dags för mat! Första vinflaskan är snart tom och vi har inte ätit än...:-D vi bor jättemys. En liten liten stuga för 2. Ett måste när man campar är ju majskolv och grillad banan :-)brända och glada är vi.

lördag 8 augusti 2009

Busscentralen


Det gick åt skogen med sprutorna så nu har Ciccis mamma skickat med dom med en buss. Nu ska vi handla och sitta vid stugan och dricka vin. Dagen har spenderats på stranden. Underbart!

Västervik


Äntligen framme! Efter en stärkande frukost i solen ska vi nu leta upp ett apotek eftersom Cicci glömt sina sprutor hemma :-D sen är det ut i solen med solstol och varsin bok som gäller. Underbart.. Vädret är super och lite lätta tussar bara.

fredag 7 augusti 2009

Ingen kommentar :-D


Nu är det biodags. Mätta så vi mår illa men lite godis ska nog gå i! Och lite drickbart. Varför blir det så mycket bus när vi 2 är i farten? En jurist och en inköpare, det är väl en säker kombination. :-D puss och kram från oss i salong 5.

Mys på durken


Jag är lite onykter :-D. Nu sitter Cicci oh ja på durken och dricker öl. Jag har köpt in en mörk öl som snarkar honung. :-D ikväll blir det bio och harry potter. Äntligen. Cicci har dock påmint mig om hur det slutar precis :-). Durken har tråkiga efterrätter så istället väntar halvars! Vädret är underbart! Oh imorgon åker vi till okänd ort med 4 vinare i bagaget. :-P nu har jag oxå semester! För en helg i alla fall.

Underbara dagar

Vilken underbar dag det var igår! Försökte att vara ute så mycket det gick på raster och efter jobbet.. Men jag svek inte mitt träningsgäng utan gick snällt in i värmen och tränada! Kändes faktiskt bra efteråt. Mamma mia igår var ju såklart helt underbar =). Det är nått visst med utebion helt enkelt. Mycket folk och mygg var det =).
Idag är jag inte så pigg (som vanligt) så skulle helst sova vidare men det är bara upp och hoppa. Idag är det massor som måste göras innan det blir helg.
Idag ska Harry Potter äntligen ses!!! Whoho!
Ha en bra dag!

torsdag 6 augusti 2009

God morgon..

Jag har ställt min klocka 20 min tidigare så jag ska slippa stressa på morgonen. Men shit vad trött jag är... Men det ger sig kanske.. =) Jobbet blir inget roligt idag heller.. Men det är väl bara att hålla ut. Efter jobbet däremot blir det äntligen träning! Eller just nu känns det inte så lockande... men det ska bli skönt att komma igång igen. Inga undanflykter... Ikväll är det utebio igen och vädret verkar ju bli kanon även idag (hallå semestern...) så ikväll intas Mamma mia! Härligt med en lycklig film såhär på sommaren =).
Jag har väl inget roligt att rapportera idag heller... Så, Ha en bra dag!

onsdag 5 augusti 2009

Skänninge marken


Mums med cocosboll! Det blev en hel del ätande.. Munk, langos, fryst banan doppad i choklad, cocosboll, saltgurka, chips, brända mandlar mm mm. Oh ändå i bilen hem kände jag mig hungrig! Några fynd blev det oxå. En dvdfilm, te grönt käresta, remmar hubba bubba, sur ananas och vanilj med kanske hallon i! Jag ångrar lite att jag inte köpte rabarbermarmelad. Men det kanske kommer på augustifesten om någon vecka. En lång stund tog vi paus tid en massörstol och jag satt säkert 20 min med ryggmassagekudde. Så underbart skönt. Nu är benen tunga och hela jag är trött så ska bli skönt att få sova. Jobbet har varit helt kaos idag. Jag har inte ens hunnit en faktura.. Men men. Imorgon.. Tack för mig för idag. Sov så gott!

God morgon

Jag vill inte gå till jobbet idag!! Jag är sååå trött på alla fakturor som när man gör en kommer det 5 in.. Jag hinner inte med nu känner ja. Men men, det är väl bara att göra det bästa av situationen jag kan ju inte gärna be nån hjälpa mig för alla har ju lika mycket antar ja. Men men, det kanske lugnar ner sig idag. Igår pajade min hjärna totalt. Jag hade en diff på 6000 kr, hittade en förklaring på 2000 och kunde inte räkna ut diffen där imellan... men men, idag är det nya tag!
Tessan & jag såg en kärleksfilm igår =). The Weddingdate =). För jag upptäckte nämligen att alla mina filmer och serier i gamla boxen var kvar!!!! Till Tessans stora glädje fanns fortfarande en konsert med Peter Jöback kvar som jag spelat in åt henne =).
Idag kommer Cicci hem för 3 veckors semester!! Varför kunde jag inte vara ledig nu för?? Men men, jag får träffa henne efter jobbet istället. Oh idag åker vi till Skänninge marken och gör av med pengar! Eller jag ska mest köpa ätbara saker men nått litet fynd kanske man hittar =). Ska bli himla trevligt att bara dra runt och titta på folk.
Jag tycker det är lite tråkigt att blogga nu för tiden så därför blir det inte så mycket inlägg längre.. Men kanske är skönt för er det oxå att jag har nått att förmedla när jag skriver och inte bara skriver massa blaj?? =)
Ha en bra dag!

tisdag 4 augusti 2009

Halvars


Jag har varit ute och gått en lång promenad med camilla. Jättehärligt att få lite frisk luft. Såklart blev det ett stopp på halvars. :-) jag tog saffran och lakrits/hallon. Men det tog på krafterna att gå runt halva stan så nu ligger ja på soffan och väntar på tessan. Ikväll är det ju sista skansen och det går ju inte att missa! Nu har jag vädret på och det verkar inte som den här molnigheten ska avta i första taget. Men det blir ju fina kvällar i alla fall. Nej, nu är det skansen!

God morgon

Äntligen är sommaren tillbaka! Inte för att jag kan njuta till fullo när jag jobbar, men ändå skönt att det är sol när man slutar. Jag drar mig lite att gå till jobbet idag när det var sån "kaos" igår. Jag hinner inte med nu, men om en vecka är vi äntligen en till! Tills dess blir det lite hipp som happ. Det kanske går att flytta alla skolstarter en vecka? Nejhej inte det..
Ha en bra dag!

måndag 3 augusti 2009

Sovdags


Filmen var helt underbar. En riktig saga. Så nu är jag lycklig när jag lägger mig för att läsa lite. Det här att kunna Blogga överallt kommer gå mig åt huvudet. :-) till och med in i sovrummet får ni följa med! :-o skönt att komma skapligt i säng efter gårdagens pers att ladda ur batteriet. Sov så gott alla där ute. <3

Hemmakväll


Det blev en lugn hemmakväll i soffan med för evigt, naturgodis och kaffe. För evigt var den filmen jag ville se på tv förra söndagen men den får visas idag istället.

Mat!


Jag har noll i fantasi när det kommer till mat. Så idag blir det som vanligt spagetti med ketchup. Gott men tråkigt. På jobbet har det varit riktigt mycket idag. Problem efter problem och tid ett tillfälle trodde jag att jag skulle bryta ihop. Men det löser sig nog... Jag försöker hitta någon att gå och äta glass med idag men det verkar kört. :-) hur kan folk redan ha något att göra denna fina kväll? Vädret sprack upp jättefint. Men jag vet inte om jag vill gå ensam ner till halvars och glassa. Så istället har jag intagit min nya Bloggplats, köksbordet. :-) mitt programkort sitter äntligen i rätt box! Med lite närmare eftertanke så kanske en promenad efter maten inte är så dumt. Ikväll är det utebio igen, men filmen är 3 timmar lång och börjar 22. Låter inte så lockande men ändå trevligt. Nej, nu är nog maten klar.

Mitt programkort!


Det fanns kvar! Så skönt! Ett problem ur världen.är rätt skönt att komma ut en stund från jobbet trots att det inte är någon värme direkt.:-)

God morgon

Igår låg jag vaken till 1 för att mobilen skulle ladda helt ur sig! Jag var riktigt trött men var ju tvungen att ladda om den. Inte kom jag in på blogger heller så jag kunde blogga från sängen =). Jag blir tokig vilken inställning jag nu har kommit emot.
Måndagmorgon, igen. Mulet ute och jobb jobb jobb.
Min dator verkar ha fått virus, ingen aning om hur jag ska bota stackarn... Borde bränna ner alla mina bilder innan det är försent.. Kanske blir dagens mission.
Ha en bra dag!

söndag 2 augusti 2009

Blogger på mobilen

Jag hittade blogger på min mobil!! Whoho! Ser nu när jag kopplade ihop mobilbloggen med min riktiga att bilden inte blev den bästa direkt. Passade på att blogga medan jag satt på köksbordet (som jag brukar) och övervakade maten. Niclas har varit här ikväll och ätit och sett på film! Var kul att träffa han igen efter en halv evighet. Det blev lax och Ben & Jerry´s till efterrätt. Filmen var det han som valde och det blev Twilight! =). Kunde det bli bättre?? För alla nyfikna, nej han sover inte över, han har gått hem =). Så nu är det bara för mig att borsta tänderna och krypa isäng jag oxå... Imorgon ska jag ju bekänna min blondhet och gå in till Expert och försöka få tillbaka mitt programkort.... Suck...
Jag måste få min mobil urladdad innan jag lägger mig för annars kommer den dö i natt och inte ringa imorgon när jag ska gå upp... Ska spela lite spel tror ja =)
Sov så gott!!

Bloggar från köksbordet


Spännande det här. Här kommer ett inlägg medan jag lagar mat :-) nya mobilen är helt ok ändå:-P

Så typiskt mig

Oh jag är så förbannad på mig själv... Jag kom äntligen ur soffan och åkte tillbaka med min box innan de stängde. Men tror ni inte jag glömde att ta ur kortet!!! Så mitt kära programkort sitter i en box inne på Expert.. Min box här hemma som förövrigt verkar lagad går ju såklart inte att använda! Sååååå irriterande.. Oh nu har de ju stängt så det går inte att ringa till dom heller... Gissa vem som kommer gå över dit på lunchen imorgon! Hur kunde jag glömma det??? Inte en tanke på det där jävla kortet.
Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka glömma det här och tänka att det löser sig imorgon....

Vart är solen??

Jaha... Oh vart är det härliga vädret och solstolen och bokläsningen som jag såg fram emot?? Mystiskt borta.. Jag vaknade redan kl 8 och la mig i soffan med pjamas och täcket och såg på lite serier som jag spelat in och "Alvin & gänget". Men under den filmen passade jag på att sova lite. Väldigt skönt att sova på soffan! Hur kan det vara så skönt att sova på soffan?? =)
Men nu är klockan så mycket så jag kanske borde göra nått av dagen?? Eller? Om 10 minuter börjar repriser av Men in trees... =) Låter ju väldigt lockande... Jag tror att jag ska ta tag i att lämna tillbaka min lånebox idag så jag kan börja spela in filmer igen!! Sen är det nog inte omöjligt att jag lägger mig på soffan igen och läser lite bok.. Låter ju faktiskt som en rätt underbar söndag..

lördag 1 augusti 2009

Kräftskiva med familjen och Camilla

Igår åkte Vivvi och jag ut till husvagnen för sista gången i år.. Snyft.. Vädret var inte på topp så det blev att sitta i förtältet med värmen på och mysa med mat och spel. Vi fixade även med mina mobiler hela kvällen. La över alla bilder, låtar och annat roligt jag hade. Jag hade en inspelning där Vivvi och Agneta sjunger Främling på PS2 och det låter ärligt sagt för jävligt =). Det lyssnade vi på och asgarva såklart. Nu har jag ställt in telefonen precis som den förra med genvägar och bakgrundsbild. Nu börjar den kännas som min. Vi skulle se film och som vanligt sov jag efter halva filmen =). Dock var klockan typ 23 när jag slocknade! Men jag var ju trött ju...
Imorse vaknade jag av att de 4 grabbarna som bodde i stugan bakom oss (hihi) skulle åka iväg med sina kanoter och diskuterade hur många öl de skulle ta med sig. Vädret såg inte lovande ut i morse men tog sig himla bra under dagen och jag har ju självklart bränt mig idag. Camilla kom ut till oss och under dagen spelade vi massor med spel och njöt av solen innan det var dags för våran årliga familjekräftskiva! MUMS! 6 kg kräftor hade vi och allt gick i! När det var dags att packa ihop och bege sig av för i år började våran granne prata med mig!! i hela 5 min konverserar vi för första gången på våra 2 år i Mon!! =) Typiskt! Så nästa år ska jag prata med dom direkt! =)


































Sorgligt men sant så var campingsäsongen över för detta år... Känns riktigt tung och jobbigt nu när det verkar bli bra väder till nästa helg... Men får väl hitta på nått annat helt enkelt =). Jag kommer sakna min kära sommarbostad och drömma tillbaka hela vintern...
Korten i det här inlägget är tagna med min nya kamera. Jag har bara installerat mig med avtryckarknappen än men det verkar finnas en hel del finesser. =)
Lördagskväll och jag sitter ensam hemma... Det känns ju inte direkt så uppiggande men är trött så ska gå och sova. Imorgon verkar det bli kanonväder! Så då blir det solning av och njuta med min bok! Bara min rödhet om kinderna går ner tills dess....
Natti natti